Sprzedam Impreza Wagon 1,6 2000 r

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
igoolo
1 gwiazdka
Auto: Była wannnnna1,6 jest hawk 118
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Sprzedam Impreza Wagon 1,6 2000 r

Post 3 cze 2016, o 22:29

Witam szanowne grono.
Po 3 latach doszło do tego, że muszę sprzedać :-(

Autko jest w codziennej eksploatacji, dziennie robi min 60 km bez względu na pogodę.
Silniczek to PANCERNE 1,6 95 kM, instalacja LPG.
Olej silnikowy co 10 tys ( shell syntetyk 5W-40), napędy jak fabryka przykazała co 50 tys km.
Oczywiście po drodze były łożyska tylne, rozrząd kompletny po wymianie ma przejechane 30 tys km, przegląd zrobiony na dniach i bez problemów.
Trzy lata temu wymieniłem tylny tłumik bo był "sportowy". Wymieniony został na polski zwykły :-( co daje "charakterystyczne" pierdzenie przy 3 tys obrotów ale nikt się nie czepia.
W zeszłym roku wymienione amortyzatory i sprężyny więc samochodzik stoi jak off road a co za tym idzie miękkie to raczej nie jest.
A zaworki były regulowane 20 tys km temu od razu przy tym wymiana przewodów WN, świec i uszczelek dekli głowic. Spalanie po warszawie to 9 l LPG
Przebieg jest kosmiczny bo prawie 310 tys, olej bierze przy jeździe w Warszawce i trochę trasa tak około 0,7 l na 10 tys km, ruda oczywiście jest.
Autko nie jest piękne bo tu wgniotek, tam ryska.
Autko u mnie ma jeździć i być nie zawodne bo nie mogę sobie pozwolić w szarej rzeczywistości aby mnie zawiodło.
Polecam dla kogoś młodego, do nauki 4x4 na szutry, wakacje lub jako nie zawodny pracownik na co dzień ;-)

Fotki załącze w poniedziałek

ODPOWIEDZ