[S] Subaru Outback 2010 3,6 Wersja McIntosh

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
DustHop
0 gwiazdek
Auto: Subaru Outback 2010 3,6 McIntosh
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Outback 2010 3,6 Wersja McIntosh

Post 24 cze 2016, o 22:30

Witam.

Przymierzam się do zakupu nowego outbacka więc chyba pora poszukać zbytu na mojego "dziadka" :) Samochód zadbany, niebity, kilka razy bez bicia przyznaje ze porysowany ale nic poważnego ( zdeżaki , jakieś nadkole ) - wszystko zrobione profesjonalnie.Po zakupie wymieniłem olej i filtry,rolkę i pasek(wszystko w Subaru Zdanowicz Gdańsk ) Samochód z wyposażeniem audio mcintosh ( pięknie gra i pięknie wygląda deska) . 175000 przebiegu, benzyna 3,6 pojemność, automat. Jasne skóry w środku. Samochód sprowadziłem z włoch rok temu ( od pierwszego wł )W dowodzie jestem wpisany jako pierwszy wł w polsce i się tak zakochałem że chce nowego :D. Pojazd wyprodukowany w japoni ( udostępnie vin aby sobie sprawdzić nawet w której fabryce ) , także nie jest to amerykański 3,6. Po sprowadzeniu sprawdzony w subaru w Radiomu ( geometria , lakiery itd ) - czy nie był bity , wszystko perfekcyjnie. Potem dodatkowe sprawdzenie na miejscu w subaru gdańsk Zdanowicz, potwierdzenie opinii Radomia.

Link do fotek:

W komplecie dorzucam świeży komplet opon zimowych Bridgestone Blizzak zimowe ( 2000 zł za komplet ) i komplet letnich też nowych. ( kupiłem wszystko nowe jak samochód do mnie dotarł )

Cena: 65000 standard , dla forumowicza 63000 >

kontakt mail: [email protected] ( często odpisuję dopiero po 17 - w pracy brak czasu ).

ODPOWIEDZ