Sprzedam Forester 2.0 Turbo 99` 283 KM
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam Forester 2.0 Turbo 99` 283 KM
Poniżej szczegóły:
-Strojenie robione w mapteku w roku 2011 - 283 KM
- amortyzatory koni
- felgi OZ Crono HT
- wydech ELTEC made to measure
- olej MOTUL X_CESS 5W40
- radio Alpine MODEL CDE 173BT głośniki infiniti
-Przebieg 337415 km
- szyberdach
- autoalarm
- benzyna
- przy mapowaniu wymieniona turbina na HTA68, intercooler z STI , wydech - z tym ,że wydech Howard and Scott był dla mnie za głośny więc od razu zamieniłam go na robiony na zamówienie wydech z eltec-u z nierdzewki
mam pełną dokumentację modyfikacji i innych napraw min rozrządu.
Subaru potrzebuje troskliwego właściciela i opieki a odwdzięczy się niezapomnianymi wrażeniami z jazdy :)
Re: Sprzedam Forester 2.0 Turbo 99` 283 KM
zapomniałam o cenie, propozycja wyjściowa to 10500 zł
tel. 602 880 698
tel. 602 880 698
- tonyww44
- 1 gwiazdka
- Auto: forek 2.0 xt my03'
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
śliczny ! czy to jest to cudo co podwozi dzieciaki na warszawskim awf? :D
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
Myślę ze za taką cenę na dniach go nie będzie 
Mam wrażenie że jeżeli wszystko prawda w opisie to koleżanka do końca nie wie co sprzedaje w tej cenie

Mam wrażenie że jeżeli wszystko prawda w opisie to koleżanka do końca nie wie co sprzedaje w tej cenie

Wiem , wiem co sprzedaje :) TYLKO nie chce Sprzadawac a Sprzedac wiec cena jest do zaplacenia. Nie jestem handlarzem samochodow tylko fanką i liczy się tez to komu sprzedaje :) Oby poszedl w troskliwe rece. Jak napisalam ma swoja historie no i prawie 20 lat na karku a remap był robiony w 2011 roku wiec tez juz troche temu. Ale faktycznie zainteresowanie duże więc pewnie długo nie postoi.
A jeszcze dodam ,że jest komplet porządnych Nokianów na zimę.
tonyww44 dzieci nigdy nie woził :)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
W tej cenie to nawet nie chodzą seryjne S- turbo :)kaleleon pisze:Wiem , wiem co sprzedaje :) TYLKO nie chce Sprzadawac a Sprzedac wiec cena jest do zaplacenia. Nie jestem handlarzem samochodow tylko fanką i liczy się tez to komu sprzedaje :) Oby poszedl w troskliwe rece. Jak napisalam ma swoja historie no i prawie 20 lat na karku a remap był robiony w 2011 roku wiec tez juz troche temu. Ale faktycznie zainteresowanie duże więc pewnie długo nie postoi.
Moim zdaniem poszedł by za 18 z pocałowaniem w rękę

dziekuję za reklamę , a dodam ,że ostatnio serwisowany u Pana Zbyszka na Mechaników
- tonyww44
- 1 gwiazdka
- Auto: forek 2.0 xt my03'
- Polubione posty: 0
faktycznie to nie ten, bo dziś jeździł jeszcze sygnowany 'czoperem' po awf :D z dzieciakami oczywiście :D