Jestem drugim właścicielem w Polsce (pierwszym właścicielem był członek Forum Subaru)Auto zakupiłem 3 lata temu z przebiegiem około 140 tys. km Po zakupie wymieniłem oleje w silniku, skrzyni biegów i dyferencjałach oraz sprawdziłem luzy zaworowe, zamontowałem instalację gazową BRC. przy przebiegu 200 tys. km zmieniłem rozrząd, a po kolejnych 7 tys km zmieniłem olej w skrzyni, wymieniłem świece i wyregulowałem zawory, zregenerowałem maglownicę. Przez okres użytkowania dołożyłem do samochodu kilka gadżetów( chlapacze, listwa bagażnika od wersji H6, osłonę tylnego zderzaka, hak holowniczy, dołożyłem oświetlenie przedniej części kabiny). Najciekawszym z nich jest urządzenie Parrot Asteroid, które robi z samochodu centrum multimedialne ( używam go do słuchania muzyki z pendriva, jako nawigacji, jest na nim zainstalowany Yanosik, można do niego podłączyć kamerę cofania, Ipoda itp) Subaru obecnie stoi na zimówkach(16") marki Nokian, na lato jest przygotowany komplet kół 17" z oponami Continental 215/50/17 Conti Premiumcontact 3e. Obydwa komplety kół są w nienagannym stanie i posłużą spokojnie jeszcze przez co najmniej 2 sezony. Podczas mojego użytkowania autko nie przechodziło żadnych napraw blacharskich ( poprzedni właściciel również zapewniał, że nie miał żadnych przygód) Osobiście polakierowałem przedni i tylni zderzak dodając wstawki w kolorze imitującym aluminium. Do samochodu dołączam również relingi dachowe Thule. Posiadam do niego dwa kluczyki i pełną historię odkąd jestem jego posiadaczem. Samochód sprzedaję ponieważ chcę zmienić nowszy model Outback'a.
Cena jaka mnie interesuje to 28 000zł
t.668385550