Zamienię moje 4 koła: Seat Leon 1P (1.9Tdi) na Subaru Impreza Blobeye Sedan 2.0 N/A najlepiej w pakiecie wizualnym wrx.
Opis mojego Auta:
1) Silnik: 1.9TDi BKC seryjnie 105km 280Nm, aktualnie ~150km 340Nm (zmieniona mapa)
2) Turbo: zmienione na większe (ASZ)
3) Skrzynia: seria / dwumas seria
4) Hamulce: seria
5) Zawieszenie: amortyzatory SACHS + Sprężyny Eibach SportLine, (zeszta seria)
6) Wydech: 2"-2'5" + wydech x2 fi100 WM Sport (full przelot)
7) Karoseria: lakier w dobrej kondycji, normalne ślady użytkowania tzn. ryski czy niewielkie odpryski (auto zadbane, pare razy w roku woskowane)
8) Podwozie: brak rdzy, zakonserwowane.
9) Wnętrze: Fotele pół kubełkowe z pełną regulacja kierowcy jak i pasażera (regulacja wysokości fotela, oparcie i odcinek lędźwiowy) + schowki.
Seryjnie auto bardzo bogato doposażone (tempomat, czujniki czeszczu,zmierzchu, come&leaving home itp,itd) w aucie jest sporo dodatków które przez 2,5roku użytkowania samochodu sam doczepiałem. Prowadzę od początku uzytkowania samochodu notatnik co zostało zrobione, kiedy i gdzie (posiadam faktury i paragony).
Leon od Forumowicza LeonClub.pl, przesyłam link do prześledzenia tematu: http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?f=33&t=59735
Dla zainteresowanych dużo więcej informacji, jak i zdjęć. Info PW lub tel: 690528153.
Pozdrawiam