Legacy V 2.0i 2012 kombi

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
mmajki
0 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy V
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Legacy V 2.0i 2012 kombi

Post 6 lut 2018, o 23:19

Z bolem serca musze rozstac sie z moim Subaru ;-( Pomyslem ze moze tutaj ktos sie zaintersuje. Samochodu narazie nie wystawiam na aukcjach wiec oferta tylko dla forumowiczow.
Subaru jest aktualnie w Szwajcarii i jest moim prywatnym autem. Nie od zadnego handlarza! Tutaj mieszkam i tutaj jezdzi Subi. Dwa razy bylem w Polsce tym samochodem. A tak caly czas drogi Szwajcarskie. Sprzedaje bo jest za duze dla mojej zony :wall: a jest ona swiezo po zdaniu prawa jazdy i po prostu sobie nie radzi. Ja mam auto sluzbowe i malo jezdzimy Subaru zazwyczaj na weekendy. Szkoda zeby stalo i sie marnowalo. Aktualnie szukam czegos mniejszego dla niej a poprostu mija sie z celem trzymania dwoch aut prywatnych tutaj.
Jesli ktos bedzie zainterswoany zastanowimy sie jak dokladniej zrobic ogledziny i go sprowadzic. ;-)

Sprzedaje Subaru Legacy V 2.0i AWD Swiss kombi 2012r.
Przebieg: okolo 89500 km (delikatnie wzrasta co weekend)
Manualna skrzynia biegow
Benzyna
Naped staly 4x4
Klima (dziala! Nie trzeba nabijac :lol: )
podgrzewane fotele
czunik zmierzchu i deszczu
kamera cofania
Isofix
USB
bluetooth
AUX gniazdo

i duzo innych

Ostatni serwis: 07.2017 przy 78 362 km - wymieniono olej silnikowy, filt oleju + powietrza, zostala zrobiona zbierznosc, akumulator wymieniony, podbno nic wiecej nie trzeba bylo robic, powiedziano mi ze wszystko jest "TipTop". Przy nastepnym serwisie powinno sie wymienic klocki hamulcowe (juz zakupione, dorzucam).
Nastepny serwis: 93 362 km

Subaru kupilem z przebiegiem 69000km poprzedni wlasicicel robil serwisy tutaj w ASO (mam ksiazke z wpisami i pieczatkami) mi serwis akurat wypadl jak bylem w Polsce ale nie zrobilem w moim miescie Subaru Salon bo poporstu chcieli mnie naciagnac na kase, zobaczyli ze przyjachal panicz ze Szwajcarii to zaczeli mi wymyslac co to nie trzeba zrobic przy tym przebiegu itp. Tak wiec podziekowalem im bo dobrze wiedzialem co trzeba zrobic przy tym przebiegu. Pojechalem do normalnego warsztatu na serwis.
Poprzedni wlasciciel wymienial juz olej w skrzyni i w dyfrze.

Mechanicznie uwazam ze jest wszystko ok, jezdzi mi sie nim bardzo dobrze a naped 4x4 daje naprawde duzo przyjemnosci z jazdy. Wizualnie potrzbuje pracy nad zderzakeim tylnym, jest porysowany (parkowanie do garazu i parkingi publiczne). Z przodu na masce sa 4 male odpryski od kamyczkow z autostrady Niemieckiej prawdopodobnie. Podobno to sa drobnostki dla lakiernikow.

Dwa zestawy opon na aluminiowych felgach 16' letnie kupione 07.2017 w bardzo dobrym stanie i zimowe 15' to ostatni sezon tych opon mysle.

Polecam auto dla rodziny, naprawde duzo miejsca w srodku i bagazniku.

Spalanie 12l lub wiecej / 8,6l benzyny na 100 km to boxer i 4x4

Dodatkowe pytania? O czyms zapomnialem?

Dodam kilka zdjec, dla zaintersowanych zrobie wiecej i ladniejsze :-)

CENA: 10 500 CHF (franki Szwajcarskie) w zlotowkach przy dzisiejszym kursie bedzie okolo 38 000 PLN

Mam nadzieje ze w miare przejrzyscie wszystko opisalem. Przepraszam za bledy w pisowni nie mam u siebie polskich znakow.
Załączniki
IMG-20171203-WA0003.jpg
IMG-20171203-WA0021.jpg
IMG-20171203-WA0005.jpg
IMG-20171203-WA0004.jpg
IMG-20171203-WA0008.jpg
IMG-20171203-WA0012.jpg
IMG-20171203-WA0015.jpg
IMG-20171203-WA0011.jpg
IMG-20171203-WA0017.jpg
IMG-20171203-WA0019.jpg

ODPOWIEDZ