witam,
sprzedam Forestera II 2,0 x z LPG by Jako rok prod. 2006. Przebieg aktualny to 171.000 km.
Samochód uszkodziłem, tak jak na zdjęciach tydzień temu wjeżdzając na podwórko - auto na śniegu zsunęło się na ścianę budynku. Do zrobienia cały bok, oprócz drzwi kierowcy, które uratowane zostały przez lusterko.Tego samego dnia ucierpiała też przednia szyba od kamienia spod cieżarówki.
Samochód kupiłem 2 lata temu od forumowicza z SIP. Zrobiłem nim około 50.000 km. Wszystkie przeglądy, od samego poczatku były robione na bieżąco i wszystkie są udokuentowane, tj. wbite w książkę, na dowód jenego mam kartę przeglądu od Jarka Pielaka, które on zawsze wydaje.
Mój poprzednik samochód swerisował w 'Warsztat Subaru", ja przeważnie u Zbyszka Tyskiego na Mechaników 11 i rzadziej u Jarka Pielaka w Józefowie.
Ostatni przegląd jest z września 2017r. i był to tzw. duży przegląd olejowy przy przebiegu 163.000 km.
Następnie przy 164.215 km została zrobiona regulacja zaworów i wymienione zostały świece.
W samochodzie na wiosnę 2016r. została usunieta cała rdza, tj. zostały zrobione tylne nadkola oraz pozostała jakakolwiek rdza na podwoziu, m.in na progach, itp.
Samochód oprócz uszkodzeń blacharskich nie posiada mankamentów.
Instalacja LPG została wykonana przy przebiegu 117.000 k. przez Roberta Paluszyńskiego / Jako i tam też była serwisowana.
Samochóch ma hak holowniczy oraz drugi komplet kół z oryginalnymi felgami.
Cena 15.000 zł.
pozdrawiam
606139195
Forester II uszkodzony
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Forester II uszkodzony

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
Hej,
tak żle to z nim nie jest, jeździ tak samo dobrze, wygląda trochę gorzej ...
pozdrawiam
tak żle to z nim nie jest, jeździ tak samo dobrze, wygląda trochę gorzej ...
pozdrawiam
a to jest AT czy MT?
szukam akurat takiego (AT)...
gdzie auto stacjonuje obecnie?
pozdrawiam,
Dominik
szukam akurat takiego (AT)...
gdzie auto stacjonuje obecnie?
pozdrawiam,
Dominik