Wystawiam na forum na początek, gdyż auto stoi u moich rodziców w Poznaniu w garażu, a ja urzęduję na śląsku - stąd i zdjęcia na razie internetowe - dla poglądu koloru auta (sprzedawana wersja bez relingów dachowych).
Gdy odwiedzę ich w połowie miesiąca, to wrzucę zdjęcia pojazdu, oraz wystawię auto na sprzedaż na innych portalach.
Jest to jakby przedpremiera

Kia Soul 1.6 benzyna - 124 konie.
Auto kupione w sierpniu 2010 w salonie na wyprzedaży rocznika 2009. Rocznikowo 2009, ale pierwsza rejestracja sierpień 2010.
Od kupna tylko w rękach mojego taty.
Wersja wyposażenia L
Kolor zielony groszek - metalic.
ABS
Kontrola Trakcji
6 poduszek
lusterka boczne podgrzewane składane elektrycznie - w kolorze nadwozia
kierownica wielofunkcyjna - regulowana
Klimatyzacja - manualna
wszystkie szyby elektryczne
Radio fabryczne CD z 6 głośnikami
Podłączenie AUX i USB w środkowej konsoli
tapicerka welurowa
wspomaganie kierownicy
Rudej nie widać, garażowane od początku, auto użytkowane przez starszą osobę - więc i ma drobne obcierki, ale kosmetyczne. Boczek drzwi kierowcy, w mojej ocenie można wymienić, bo jest zmęczony trochę - tata zawsze zamykał drzwi z jakimiś kluczami w ręce. Ale to do decyzji kupującego.
Jedyne co może być do zrobienia w najbliższym czasie - to wymiana sprzęgła - na wstecznym trochę piszczy.
Auto od początku przeglądy przechodziło tylko w ASO, nic się nie zepsuło, nie miało wypadku, wszystko sprawne - działa jak należy.
Przegląd i ubezpieczenie do sierpnia 2020.
Przebieg : 67 000 km !!!
Rodzice jeździli na działkę, po zakupy, na grzyby. Stąd i przebieg tak niski.
Cena: 19 900 zł.
Auto na alufelgach (takich jak na zdjęciu) z letnimi oponami. W zestawie opony zimowe Michelin Alpin na stalowych felgach + kołpaki.
Jak ktoś poszukuje auta niezawodnego, wygodnego do wsiadania z pewnego źródła - polecam się

Priv, lub tel 501 siedem zero zero 525