Witam, prywatnie sprzedaję za ok. 12 999 pln Subaru Forestera rok 2006, który jest w moim posiadaniu 7 lat. Wtedy po zakupie miał zrobione poprawki lakiernicze i konserwację podwozia, dlatego mimo swego wieku jak na Forestera jest w niezłym stanie. Auto w wersji USA bez SLS, czyli kłopotliwego samopoziomującego zawieszenia.
Silnik SOHC EJ253 2.5l bez turbo, napęd AWD, skrzynia automatyczna, tempomat, grzane lusterka, welurowa beżowa tapicerka (dodaję czarne pokrowce), klimatyzacja itd. Posiada instalację gazową (chyba do regulacji). Ma ślady użytkowania jak na swój wiek, czyli jakieś rysy, otarcia i wgniotki.
Zbiornik gazu - homologacja do lutego 2029.
Przegląd do 11.04.2025, a OC do 13.11.2024.
Jest częściowa historia serwisowa. Niedawno (181500 mil) zrobiona była wymiana rozrządu i w zeszłym roku regulacja luzów zaworowych, wymiana świec, tarcz hamulcowych i kliocków z przodu. Oczywiście wymiany oleju i filtra co ok. 10tys.km. Wymieniany dynamicznie był też olej w skrzyni biegów (162200 mil). Przebieg obecny to ok. 198 300 mil, czyli ok. 319 tys. km.
Samochód wprawdzie ( w zależności od oczekiwań) może wymagać jakichś napraw, nakładów, uwagi a może i odrobiny dobrego humoru. Jest to pojazd wdzięczny, niezawodny, który zawsze dowiózł mnie do domu, z tras długich i krótkich.
Zapraszam do kontaktu (tel. siedem osiem trzy trzy jeden zero dziewięć pięć sześć) i zakupu. Gdybym nie odebrał bądź nie odpisał na SMS to proszę o powtórzenie kontaktu, bowiem zdarza mi się, że nie mam zasięgu, albo otrzymuję wiadomości z opóźnieniem.
Nie negocjuję ceny (adekwatna do stanu auta) przez telefon, jedynie przy oględzinach.
Forester 2006 US sprzedam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Czesc,
masz moze jakies zdjecia kielichow?
Sent from my iPhone using Tapatalk
masz moze jakies zdjecia kielichow?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cześć,
Ale do tylnych to chyba trzeba tapicerkę odsłonić, bo od spodu to raczej nie zrobię. Chodzi o zbliżenia zapewne, bo przednie widać na zdjęciu komory silnika. Słyszałem już, że to "pięta Achillesowa" więc jutro postaram się zrobić i dodać
Ale do tylnych to chyba trzeba tapicerkę odsłonić, bo od spodu to raczej nie zrobię. Chodzi o zbliżenia zapewne, bo przednie widać na zdjęciu komory silnika. Słyszałem już, że to "pięta Achillesowa" więc jutro postaram się zrobić i dodać
Dodaję zdjęcia kielichów, tylne od góry po zdjęciu plastiku i na dole. Aby pokazać cały to chyba trzeba sporo rozbebeszyć. Jeszcze przestrzeń zapasówki i wlew paliwa.