Coby zrobić trochu konkurencji (

Silnik 2.2 z podtlenkiem. Rozrząd wymieniony, jeździ na Castrolu Magnatec. Troche się poci, niezdarnie naprawiane było to silikonem przez poprzedniego właściciela. Palił w mrozy bez problemu, jeździ bardzo dobrze. Gaz niestety z mieszalnika, ale nie taki zły bo elektronika dość mądra i sterowane jest to silnikiem krokowym. Za naszych czasów było to regulowane i nawet czasem używane :)
Skrzynia automat. Biegi zmienia bardzo ładnie (mam porównanie ze swoim), ale niestety wyje - przedni dyfer raczej jest winowajcą. Do tego napędzane są chyba tylko przednie koła. Nie wiem czy jest to wina elektroniki czy jakieś mechaniczne sprawy. Na pewno wał, tylni dyfer z półośkami i reszta jest i powinna działać.
Nadwozie robione wcześniej, ale za to praktycznie bez rdzy. Burchel jest na tylnim prawym błotniku i klapie. Reszte widać na zdjęciach.
Zawiecha kiedyś zmieniana z pneumatycznej. Przednie sprężyny pęknięte, reszta ok. Nawet z tymi sprężynami niegłupio się prowadzi.
Ogólnie jakieś pierdółki inne były robione, problemów z nim nie było.
Posiada:
Poduchę, ABS, Skórkę, Klimę (do nabicia), elektryczne szyby i lusterka, itp itd.
Cena to 2525 zł za całość :) Jakby byli chętni to rozbierzemy go na części - chociaż lepiej żeby służył komuś w całości.
Więcej grzechów (chyba) nie pamiętam. Jakby były jakieś pytania to pytać, na pewno odpowiem. Do ukrycia nic nie mam nic, samochód nawet nie czyszczony do zdjęć.
Zdjęcia:

Byłbym zapomniał. Mam do niego sporo części: kompletny silnik wraz ze sprężarką do klimy, alternatorem, pompą wspomagania, ECU, TCU - po prostu wszystko. Mniejsze lub większe pierdółki jak lampy, siłowniki, licznik, itp itd. Jakby ktoś był czymś zainteresowany, proszę o kontakt.
Up w temacie i:
Silnik z wtryskami, kolektorem, wiązką, komputerem itp. itd. - czyli to co potrzebne do Swapa - 1000 zł. Całość w aucie, można się przejechać i sprawdzić.
Skrzynia automat, z usterkami tak jak wyżej - 200 zł. Cena praktycznie jak za złom (trochę to waży), na części w sam raz bo biegi bardzo ładnie zmienia.
Kompletny jasny środek ( fotele, boczki, plastiki, wykładziny itp.) - 600 zł.
Po resztę pisać lub dzwonić. Zrobię zdjęcie każdej części i pokażę jeśli będzie trzeba. Ceny oczywiście do negocjacji :)
Kontakt:
798 036 388
PW
Pozdrawiam Paweł :)