[ZAS] Suzuki GV 2.4 AWD, 2009 r.

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

[ZAS] Suzuki GV 2.4 AWD, 2009 r.

Post 19 wrz 2011, o 11:54

Zaprzyjaźnione ASO Suzuki ma na sprzedaż auto wspomniane przeze mnie niedawno w pierwszym poście tego watku:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 48&start=0

Suzuki Grand Vitara, rocznik 2009, przebieg ok. 35 tys. km (i rośnie), srebrny, 5 drzwi, skórzana tapicerka, ksenony, szyberdach, kluczyk bezdotykowy i chyba wszelkie inne mozliwe wodotryski.
Silnik benzyna, 2.4, wolnossący (rzadkie zjawisko na polskim rynku wtórnym). Skrzynia manual.
Stały napęd AWD, blokada centralnego dyfra, reduktor.
Auto salonowe, jeździło kierownictwo firmy i czasami niektórzy zaprzyjaźnieni klienci.
Jednemu udało się kiedyś przypalić sprzegło i zostało wymienione; poza tym, z tego co wiem, samochod bezawaryjny i bezwypadkowy.
Możliwa gwarancja na dwa lata oraz finansowanie sprzedazy i ubezpieczenie, jak przy nówce-sztuce.

Wycena auta: 78.000 PLN.

Szczerze mówiąc, sam się zastanawiam, czy nie zmienić ForSexa na niego - ale gdyby ktoś był zdecydowany i sprzątnął mi toto sprzed nosa, to przestanę kombinować i może w końcu kupię Subaru :giggle:

Gootek
6 gwiazdek
Polubił: 0

Re: [ZAS] Suzuki GV 2.4 AWD, 2009 r.

Post 19 wrz 2011, o 12:02

fajne, warto.
:->

j33mbo
5 gwiazdek
Polubione posty: 0

Post 19 wrz 2011, o 17:49

WiS pisze: zaprzyjaźnieni klienci
kto to taki?

minimus
5 gwiazdek
Auto: kiedyś OBK MY06 2.5L
Polubione posty: 0

Post 19 wrz 2011, o 23:00

Drogo jak za suzuke :cofee:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy

Post 20 wrz 2011, o 11:58

minimus pisze: Drogo jak za suzuke
Bo ja wiem? "Drogość" jest rzeczą względną, a cena i tak, jak sądzę, do negocjacji. Ale nie ze mną, więc tu nie ma co marudzic, trzeba dzwonić/jechać do szefa sprzedazy w firmie 8-)
Nówka sztuka z tym wyposażeniem przekracza 110 tys.
Лукашэнка pisze: fajne, warto
No ja się właśnie zastanowiłem, że jednak nie warto - ale to tylko mój, względny i subiektywny, wybór. Bo mnie po prostu nie stać dzisiaj na ten wydatek (musiałbym się zadłuzyć, a nie lubię), a AŻ o tyle, ile musiałbym dopłacic, to GV nie jest lepsza od SXa.
Kto inny może natomiast mieć inne priorytety i inne pieniądze pod ręką...
j33mbo pisze: kto to taki?
Ja, moja żona... i jeszcze parę osób... ;-) Kryteria rekrutacji do grupy - nieostre.

EDYTA: AUTO ZALICZKOWANE.

ODPOWIEDZ