[K] małe i szybkie
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[K] małe i szybkie
Poszukuje malego, w miare szybkiego, bezawaryjnego autka. Moze byc 3d, jak i 5d. Z wyposazenia - klima. Rozsadny, a przede wszystkim udokumentowany przebieg. Jesli po przejsciach - to raczej stluczka niz powodz czy kolizja z tirem. Samochod bedzie wykorzystywany zarowno do jazdy codziennej (miasto) a od czasu do czasu jakaś pojeżdżawka też mu sie może trafić. Budżet - okolice max 15kPLN.
na pierwszy rzut oka - moze byc Yaris TSport, Polo GTI i inne takie
Tak sobie przeczytałem, co napisalem... w zasadzie to moze i turbodziadek moze by podszedl... No sam nie wiem - po sprzedaży GTka jakoś brakuje bulgotu :(
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Tak sobie przeczytałem, co napisalem... w zasadzie to moze i turbodziadek moze by podszedl... No sam nie wiem - po sprzedaży GTka jakoś brakuje bulgotu :(
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [K] małe i szybkie
A wiesz, że nawet myślałem, zeby się zamienić na twojego GTeka...zamieszanie pisze: moze byc Yaris TSport,

-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
no pacz... szkoda ze nie dałeś znać - GTek zostałby w lepszych rekach niż te, do których trafia
a co z opcją zamiany na banknoty narodowego banku polskiego? w zasadzie niech stracę, bilon też wchodzi w rachubę :D

a co z opcją zamiany na banknoty narodowego banku polskiego? w zasadzie niech stracę, bilon też wchodzi w rachubę :D
WiS, sprzedaj yarka
nareszcze będziesz miał miejsce w garazu na jakąś wypasiona skodę
nareszcze będziesz miał miejsce w garazu na jakąś wypasiona skodę

- WiS
- 6 gwiazdek
Wchodzi w grę, chociaż jakoś nie mogę się rozstać z malcem - glównie dlatego nie zadzwoniłem po GTeka. Czekaj, pomysle chwilę... bo teraz lecę do robotyzamieszanie pisze: co z opcją zamiany na banknoty narodowego banku polskiego?

A na razie - odrobina reklamy:
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... &sk=t&sd=a
http://srmm.com.pl/index.php/tjs-26-09-2011-tor-kielce/
Nieużywany w sporcie

Ostatnio niestety strzelony na ulicy w tylny zderzak, ale niegroźnie i naprawiany w ASO.
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
- WiS
- 6 gwiazdek
zamieszanie, przepraszam za zamieszanie
- gdy powiedziałem żonie o ewentualnej sprzedazy Yarka, zagroziła mi eksmisją na łóżko polowe do kuchni, a syn odmówil wynoszenia śmieci
Mnie zresztą, jak się zastanowiłem, też jakoś-tak głupio byłoby bez tego auta... fajne jest, i przywiązałem się. Nie psuje sie, jak na swoje osiągi to nic nie pali, i dostarcza duuuużo banana na twarzy.
Więc - pardon, jednak chyba Yarek ma u nas dożywocie.
szukam w pamięci... i nic - albo ja mam już taaaką sklerozę, albo mylisz z kimś mnie i auto (wątpliwe), albo zupelnie nie kojarzę nicka z człowiekiem

Mnie zresztą, jak się zastanowiłem, też jakoś-tak głupio byłoby bez tego auta... fajne jest, i przywiązałem się. Nie psuje sie, jak na swoje osiągi to nic nie pali, i dostarcza duuuużo banana na twarzy.
Więc - pardon, jednak chyba Yarek ma u nas dożywocie.

zamieszanie pisze: znam Twojego Yarka. Małgo tego jechałem nim już kiedyś

Uuu, cuś nieteges? A już ostatecznie sprzedany...?zamieszanie pisze: GTek zostałby w lepszych rekach niż te, do których trafia
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
patrząc po dacie przy pierwszych rozważaniach na temat sprzedaży to się tego jakby spodziewaaałemWiS pisze:zamieszanie, przepraszam za zamieszanie- gdy powiedziałem żonie o ewentualnej sprzedazy Yarka, zagroziła mi eksmisją na łóżko polowe do kuchni, a syn odmówil wynoszenia śmieci
![]()
Więc - pardon, jednak chyba Yarek ma u nas dożywocie.![]()

2 lata temu była pojeżdżawka w Kielcowni. Przybyłem wówczas turbodziadkiem i przewiozłeś mnie na prawymWiS pisze:zamieszanie pisze: znam Twojego Yarka. Małgo tego jechałem nim już kiedyśszukam w pamięci... i nic - albo ja mam już taaaką sklerozę, albo mylisz z kimś mnie i auto (wątpliwe), albo zupelnie nie kojarzę nicka z człowiekiem
![]()
Wydaje mi się, że trafić mógł lepiej. Trafił do mechanika samochodowego, ktory sam go bedzie serwisowac, co biorac pod uwage wiedze o subarakach oznacza ni mniej ni wiecej tyle, ze może być polem doswiadczalnym. a może po prostu trudno mi się z nim rozstaćWiS pisze:Uuu, cuś nieteges? A już ostatecznie sprzedany...?zamieszanie pisze: GTek zostałby w lepszych rekach niż te, do których trafia

- WiS
- 6 gwiazdek
Mhmmm...zamieszanie pisze: może po prostu trudno mi się z nim rozstać co powinieneś dobrze zrozumieć

zamieszanie pisze: 2 lata temu była pojeżdżawka w Kielcowni. Przybyłem wówczas turbodziadkiem i przewiozłeś mnie na prawym

A, teraz lepiej - ale, kurczę, chyba już za duzo ludzi, twarzy, wydarzeń.... albo alkoholu i tłustych mięs

Cóz, powodzenia w poszukiwaniach.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
WiS, ale odkąd nie masz najbardziej uroczego autka na forum możesz się pozbyć Yarka. 

Za 15k ? Chętnie kupię.b4k3 pisze: 1999r , Audi S3
zamieszanie, ja bym się rozejrzał jeszcze za Ibizą IIFL Cupra, no i :
http://otomoto.pl/renault-clio-clio-spo ... 26924.html
Ten konkretny egzemplarz jest po znanym na niektórych forach Bunim, ponoć wart zainteresowania.
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
Już namierzyłem, ale dzięki za rekomendacje. Bartek Czwartek nakręcił mnie na saxofona, Vert na Swifta... wybór trudny. Ale impreza wlasnie pojechała do nowego domu więc na CITO szukam. Na plus dla Clio jest lokalizacjaWRC fan pisze: zamieszanie, ja bym się rozejrzał jeszcze za Ibizą IIFL Cupra, no i :
http://otomoto.pl/renault-clio-clio-spo ... 26924.html
Ten konkretny egzemplarz jest po znanym na niektórych forach Bunim, ponoć wart zainteresowania.

-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
na pewno małe, ale czy szybkie, z klimą i na sprzedaż - tego nie wiem...Matiz pisze:

Też fajne. Za 15k można szukać dłubniętego egzemplarza.zamieszanie pisze: Bartek Czwartek nakręcił mnie na saxofona
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
Nie jechalem jeszcze GTkiem ,ale wydaje mi sie że objedziezamieszanie pisze:
na pewno małe, ale czy szybkie, z klimą i na sprzedaż - tego nie wiem...

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Matiz, seryjny GTX raczej nie da rady Imprezie GT. GT-R to juz co innego 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
Chloru pisze: GT-R to juz co innego
Po drodzie zmieli 2 skrzynie

Kurde dalej mi sie to auto podoba....

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Matiz, znam ex-właściciela GT-R którego rekord między remontami skrzyni to jakieś 50 cm
Auto wjechało na podnośnik, zrzucona skrzynia, zmieniony olej w silniku... napęd podobno rozpadł się przy zjeżdżaniu z podnośnika.
No i jeszcze ky miał GT-Ra i nawet kiedyś się tym sprzętem przejechałem. Thx!

No i jeszcze ky miał GT-Ra i nawet kiedyś się tym sprzętem przejechałem. Thx!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- maciekkkk
- 1 gwiazdka
- Auto: BuG WRX
Ja bym brał Sraxo VTS przed liftem, zmieścisz się w 10k, a 5 będziesz miał na modyfikacje, zawias, jakiś dobry fotel i kierownica. W ciasnych łukach na torze w Radomiu takim saxo uciekasz GieTekom i WRX`om, szkoda tylko, że na prostej wszystko nadrabiają :Dzamieszanie pisze:Poszukuje malego, w miare szybkiego, bezawaryjnego autka. Moze byc 3d, jak i 5d. Z wyposazenia - klima. Rozsadny, a przede wszystkim udokumentowany przebieg. Jesli po przejsciach - to raczej stluczka niz powodz czy kolizja z tirem. Samochod bedzie wykorzystywany zarowno do jazdy codziennej (miasto) a od czasu do czasu jakaś pojeżdżawka też mu sie może trafić. Budżet - okolice max 15kPLN.
Ale fun`u z Saxo miałem mnóstwo :) Problemu z częściami nie ma, w dodatku są one za grosze.
Aaa i koniecznie musi być 16V :P
Był Robak WRX---> jest GT MY`00 Wanna 260KM 357 niutków
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
[K] małe i szybkie
Dzieki za podpowiedzi. Na razie w piatek sprawdzam w aso ciekawego sprzeta. Jak bedzie ok - to biore :)
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
[K] małe i szybkie
Chwaline bedzie jak sie odbierze. Na razie napisze ze furka forumowa. Marka po kolezensku z subaru ;)
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
no to powiem tak - można zamykać definitywnie

Ostatnio zmieniony 8 gru 2011, o 14:16 przez zamieszanie, łącznie zmieniany 1 raz.