Legacy 2.0 l 2006 kombi

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
coffiend
0 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy 2.0
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Legacy 2.0 l 2006 kombi

Post 4 lis 2011, o 13:07

Cześć,

sprzedaję swoje Subaru Legacy 2.0 (165 KM) kombi z 2006.

Link do ogłoszenia:

http://otomoto.pl/subaru-legacy-szybki- ... 98043.html

Mimo przebiegu auto jeździ bardzo ładnie i jest sprawne. Sprzedaję z pełną fakturą VAT.

Oczywiście nie jest to egzemplarz bez wad, a więc kawa na ławę. Są 2 sprawy, o których kupujący powinien wiedzieć:
- malowane 4 elementy (błotnik, drzwi kierowcy, obydwa zderzaki) - auto jest bezwypadkowe, ale trzeba było zlikwidować brzydkie zadrapania, które uzbierały się przez lata. Kilka drobnych ubytków lakierniczych wciąż na aucie. Mogę przesłać zdjęcia.
- silnik lekko wibruje na wolnych obrotach - w serwisie Subaru w Wawie stwierdzili, że jest OK. Ja z serwisantami nie dyskutuję :) Sprawdziłem wszystko, co można w silniku i w osprzęcie sprawdzić i wszystko jest OK (silnik suchy, cylindry trzymają ciśnienie, świecie wymienione, cewki OK, przepustnica przeczyszczona)

Auto było regularnie serwisowane w Subaru (jest książka). Kilometry zrobione w trasie.

Samochód można sprawdzić w serwisie, na stacji diagnostycznej etc.

Polecam i pozdrawiam

Dominik

ODPOWIEDZ