[ZS] Mitsubishi Outlander 2007/2008 Diesel
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
[ZS] Mitsubishi Outlander 2007/2008 Diesel
Znajomi sprzedadzą swojego Outlandera
INSTYLE – najbogatsza wersja wyposażenia
CZARNY METALIK, BEŻOWA SKÓRA, XENON
Pierwsza rejestracja: 07/2008
Rok produkcji: 2007
Pojemność silnika (cm3): 1998
Moc silnika (KM): 140
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Diesel
Przebieg (km): 103.000
Cena: 65.000 zł (do negocjacji)
Pierwszy właściciel, Auto od początku serwisowane w ASO – Warszawa-Marki, książka serwisowa, komplet kluczy, wymieniony pasek rozrządu po 100 tys. km, skóra w stanie idealnym, garażowany
Dodatkowo: Komplet opon zimowych + felgi aluminiowe
Telefony kontaktowe: 605 992 681, 601 820 103
I jeszcze jakby ktoś potrzebował, specyfikacja:
ABS, ESP, Autoalarm, Napęd 2WD/4x4 Auto/4x4 Lock, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja climatronic, Poduszki powietrzne, Elektryczne szyby x 4, Szyberdach, Skórzana tapicerka, Multifunkcyjna skórzana kierownica (m.in. zestaw głośnomówiący sterowany z kierownicy), Skórzana gałka zmiany biegów, Radio+CD (zmieniarka 6szt), System nagłaśniania wysokiej klasy Rockford Fosgate z subwooferem, Tempomat, Bluetooth, Reflektory ksenonowe, Otwieranie/zamykanie bez kluczyka, Podgrzewane fotele z przodu, Lakier metallic, Felgi aluminiowe oryginalne 18”, Elektryczne lusterka podgrzewane i składane z pilota, Immobiliser, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Wersja 7-osobowa (schowany trzeci rząd siedzeń), Czujniki deszczu, Elektrycznie regulowany fotel kierowcy, Oryginalnie przyciemnione szyby z tyłu, Podłokietnik ze schowkiem, Relingi dachowe, Roleta bagażnika, Czujniki parkowania z tyłu z pomiarem odległości, Opuszczana do poziomu dolna pokrywa bagażnika, Składany automatycznie drugi rząd siedzeń
INSTYLE – najbogatsza wersja wyposażenia
CZARNY METALIK, BEŻOWA SKÓRA, XENON
Pierwsza rejestracja: 07/2008
Rok produkcji: 2007
Pojemność silnika (cm3): 1998
Moc silnika (KM): 140
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Diesel
Przebieg (km): 103.000
Cena: 65.000 zł (do negocjacji)
Pierwszy właściciel, Auto od początku serwisowane w ASO – Warszawa-Marki, książka serwisowa, komplet kluczy, wymieniony pasek rozrządu po 100 tys. km, skóra w stanie idealnym, garażowany
Dodatkowo: Komplet opon zimowych + felgi aluminiowe
Telefony kontaktowe: 605 992 681, 601 820 103
I jeszcze jakby ktoś potrzebował, specyfikacja:
ABS, ESP, Autoalarm, Napęd 2WD/4x4 Auto/4x4 Lock, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja climatronic, Poduszki powietrzne, Elektryczne szyby x 4, Szyberdach, Skórzana tapicerka, Multifunkcyjna skórzana kierownica (m.in. zestaw głośnomówiący sterowany z kierownicy), Skórzana gałka zmiany biegów, Radio+CD (zmieniarka 6szt), System nagłaśniania wysokiej klasy Rockford Fosgate z subwooferem, Tempomat, Bluetooth, Reflektory ksenonowe, Otwieranie/zamykanie bez kluczyka, Podgrzewane fotele z przodu, Lakier metallic, Felgi aluminiowe oryginalne 18”, Elektryczne lusterka podgrzewane i składane z pilota, Immobiliser, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Wersja 7-osobowa (schowany trzeci rząd siedzeń), Czujniki deszczu, Elektrycznie regulowany fotel kierowcy, Oryginalnie przyciemnione szyby z tyłu, Podłokietnik ze schowkiem, Relingi dachowe, Roleta bagażnika, Czujniki parkowania z tyłu z pomiarem odległości, Opuszczana do poziomu dolna pokrywa bagażnika, Składany automatycznie drugi rząd siedzeń
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: [ZS] Mitsubishi Outlander 2007/2008 Diesel
Garaż wygląda podobnie 
Jaki to ma napęd w porównaniu do forka? Zwłaszcza ciekawi mnie jak działa blokada

Jaki to ma napęd w porównaniu do forka? Zwłaszcza ciekawi mnie jak działa blokada
Znajomi mają takiego Outka. Dziś zamówili ForesteraKonto usunięte pisze: Jaki to ma napęd w porównaniu do forka?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
WRC fan, jakie mieli przesłanki?
Powiem szczerze, że na ulicach ładnie wygląda ten outlander. Ale nie wiem czy ma jakieś inne zalety.
Powiem szczerze, że na ulicach ładnie wygląda ten outlander. Ale nie wiem czy ma jakieś inne zalety.
Konto usunięte, jakby Ci ktoś od 9 lat w kółko smęcił o Subaru (moi
) i jeszcze na koniec spotkałbyś Barta z Niuńkiem w salonie, to tak jakby nie było wyjścia
A tak serio to znajomi byli bardzo zadowoleni z Miśka, nawet przez chwilę był pomysł na kupno kolejnego, ale ostatecznie padło na Forka.
Napędowo chyba OK, do jeżdżenia po jakichś lekkich bezdrożach i wygrzebywania się z zasp wystarczy. No i Outlander na pewno ma więcej miejsca w środku.

A tak serio to znajomi byli bardzo zadowoleni z Miśka, nawet przez chwilę był pomysł na kupno kolejnego, ale ostatecznie padło na Forka.
Napędowo chyba OK, do jeżdżenia po jakichś lekkich bezdrożach i wygrzebywania się z zasp wystarczy. No i Outlander na pewno ma więcej miejsca w środku.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nie wiem jak działa tam napęd, ale z samego samochodu byli bardzo zadowoleni. Wykończenie i poziom wypasu kompletne.
Sprzedają tylko dlatego, że skończył się leasing i fura się trochę znudziła. No i mieli kaprys na nowy
Sprzedają tylko dlatego, że skończył się leasing i fura się trochę znudziła. No i mieli kaprys na nowy
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Miałem takiego Outlandera taki sam rocznik i wyposażenie tylko srebrnego z czarnymi skórami
Do przełączania napędu jest pokrętło przy ręcznym 2WD-4WD-4WD LOCK.
Przy 2 WD ciągnie przodem,w czasie jazdy można przełączać na 4WD przy czym w praktyce włączałem 4 WD na początku zimy i tak do wiosny(wyłączałem tylko na trasie na suchym asfalcie przez co spalanie spadało)
4 WD LOCK włączałem przy wyjeżdżaniu z podwórka 100m do głównej drogi oczywiście nic nie odśnieżając wcześniej
lub parkując w miejscach gdzie został zepchnięty śnieg z całego parkingu i nikt inny nie dawał rady tam wjechać
(pomimo zimówek o szerokości 235)
Nie wiem jak i co spinała blokada ale działało OK
Spalanie na trasie schodziło poniżej 7l/100km traktorowej ropy

Do przełączania napędu jest pokrętło przy ręcznym 2WD-4WD-4WD LOCK.
Przy 2 WD ciągnie przodem,w czasie jazdy można przełączać na 4WD przy czym w praktyce włączałem 4 WD na początku zimy i tak do wiosny(wyłączałem tylko na trasie na suchym asfalcie przez co spalanie spadało)
4 WD LOCK włączałem przy wyjeżdżaniu z podwórka 100m do głównej drogi oczywiście nic nie odśnieżając wcześniej

Nie wiem jak i co spinała blokada ale działało OK
Spalanie na trasie schodziło poniżej 7l/100km traktorowej ropy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
stara miłość nie rdzewiejeKonto usunięte pisze: Jaki to ma napęd w porównaniu do forka? Zwłaszcza ciekawi mnie jak działa blokada

WRC fan, taka kobieta z córką z nietuzinkową fryzurąWRC fan pisze: Znajomi mają takiego Outka. Dziś zamówili Forestera![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Odp: [ZS] Mitsubishi Outlander 2007/2008 Diesel
Tak malutki, to ta :)
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Usuniesz to to czy mam pojechać i Cię zastrzelićniuniek pisze: Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
mały 5150, zakładasz, że potrafi sam to usunąć?mały 5150 pisze:
Usuniesz to to czy mam pojechać i Cię zastrzelić![]()

Yeapmały 5150 pisze: WRC fan, taka kobieta z córką z nietuzinkową fryzurą![]()

Cholercia jaki ten Kraków mały a mówią tak o WawceWRC fan pisze:Yeapmały 5150 pisze: WRC fan, taka kobieta z córką z nietuzinkową fryzurą![]()

So What!, to komu mamy gratulować ? To zależy?So What! pisze:
W mgnieniu oka potencjalny kupujący się napatoczył![]()

Albo Kraków mały, albo SP 112 taka duża, bo stamtąd się wszyscy znamymały 5150 pisze: Cholercia jaki ten Kraków mały a mówią tak o Wawce![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Konto usunięte dojrzał do SUV'aDido pisze:
So What!, to komu mamy gratulować ? To zależy?![]()
![]()