Witam,
do sprzedania mój Subaru Legacy kombi 2,0 wersja Celebration z 2005 r. w kolorze blue pearl. Samochód kupiony w polskim salonie Subaru, obecnie z przebiegiem 172 000 km (książkę serwisową z ostatnim wpisem przy stanie 120 500 km w kwietniu 2009 r., instrukcję obsługi i 2 kpl. kluczyków oczywiście posiadam). Jestem drugim właścicielem, kupiłem go w grudniu 2009 r. z przebiegiem 131 000 km:
- silnik EJ 20, SOHC, moc 138 KM, max. moment obrotowy 187 Nm przy 4400 obr./min, Vmax 193 km/h,
- skórzana tapicerka (czarna), elektryczny szyberdach, elektryczne wszystkie szyby (tylne przyciemniane), elektryczne lusterka, podgrzewane przednie fotele, tempomat, klimatyzacja automatyczna jednostrefowa (napełniona we wrześniu 2011 r.), skrzynia biegów manualna z reduktorem, ABS, 6 poduszek powietrznych, Isofix,
- alufelgi Subaru 16 cali, opony letnie Michelin,
- zimówki na felgach stalowych 15 cali, praktycznie nowe opony Good Year Ultra Grip 8, przejechały tylko ostatnią zimę 4 000 km,
- autoalarm, radio+CD,
- samochód regularnie serwisowany poza ASO, ostatnio wymieniłem klocki hamulcowe z przodu (Ferodo), końcówki drążków,
- auto czyste i zadbane - mam jeszcze dwa inne samochody, których stan potwierdzi moje podejście do posiadanych rzeczy:), w środku nie było na pewno palone, nie tylko przeze mnie:), garażowany, stan techniczny bardzo dobry - do sprawdzenia w dowolnym warsztacie,
- auto bezwypadkowe, jedynie co do tylnego zderzaka nabywca może zadecydować o polakierowaniu go na nowo. Oprócz tego tylne lewe drzwi noszą optycznie nieznaczne ślady zetknięcia z samochodem innego (niestety nieuważnego) kierowcy przy V=5 km/h - lakier nietknięty. Posiadam miernik lakieru i czytnik OBD - pożyczę na miejscu:),
- przegląd rej. do 06.2013 r., ubezpieczenie OC do 04.2013 r.,
- za drobną dopłatą dorzucam kompletny (uchwyty i belki) dedykowany bagażnik dachowy - oryg. THULE,
- cena jaka mnie interesuje to 30 000 złotych, sprzedaję z powodu nabycia Outbacka H6:),
- sprzedaż prywatna – umowa ks,
- samochód do obejrzenia i kupienia w Gdańsku, w razie pytań mój tel: 606 362 788, PW lub e-mail: [email protected],
- poprzednio jeździłem Imprezą sedan i musiałem poszukać większego, rodzinnego pojazdu. Wybór był niejako oczywisty – i nie zawiodłem się, o czym świadczy mój aktualny zakup. Legac kombi i jego AWD świetnie spełnia swoją rolę oferując nie tylko mnóstwo miejsca dla pasażerów jak i na bagaże, ale i komfort, niezawodność oraz bezpieczeństwo, zwłaszcza w czasie jazdy w niesprzyjających warunkach drogowych. W zimie ani razu nie było potrzeby, abym używał łopaty:) Podsumowując - polecam to auto każdemu, kto właśnie szuka rodzinnego kombi na wakacyjny wyjazd, a w zimie na ferie w górach.
Zapraszam do oglądania i negocjacji.
Obecnie także na otomoto: http://otomoto.pl/subaru-legacy-celebra ... 47637.html
[S] Subaru LEGACY 2.0 kombi Celebration 2005 r.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Subaru LEGACY 2.0 kombi Celebration 2005 r.
Sprzedany - można zamykać.
Serdeczne gratulacje dla Kolegi m4tek (z kropki).
Serdeczne gratulacje dla Kolegi m4tek (z kropki).

Re: [S] Subaru LEGACY 2.0 kombi Celebration 2005 r.
Ładna fura to i się sprzedała
Gratulacje 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa