Witam wszystkich zainteresowanych, mam do sprzedania Legacy GT z 2005 r. sprowadzone w 2009, jestem jego jedynym właścicielem od sprowadzenia, stan oryginalny bardzo dobry bez jakichkolwiek przeróbek. Bardzo przyjemne autko i w dodatku z bardzo akceptowalnym zużyciem paliwa, olej wumieniany co 8000km MOTUL 8100 x-cess 5w40, służył mi bardzo dzielnie przez 4 lata ale przyszedł czas jego sprzedaży w związku z zakupem imprezy RA (zanim wszystkie wyginą jak dinozaury). Co do ceny to podlega ona naturalnie negocjacji w związku z tym iż jest kilka pozycji do zrobienia, Felgi do wyboru Oryginał 17" lub OZ 18" jak na zdjęciu . Pozdrawiam i w razie pytań proszę i telefon.
Wyposażenie: brakuje tylko nawigacji
Moc 250 km
Przebieg 137000 km
cena 35500. do negocjacji
tel 888493038,
Legacy GT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Legacy GT
Fajny Legaś.
Tylko sprzedaż czy w grę wchodzi też ewentualna zamiana? 

Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
karolinka356 pisze: jeszcze raz, jaka cena?

mar555 pisze: cena 35500. do negocjacji
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Piter 35, toż to spam jest. Jakiś straszny wysyp ostatnio tego gówna walącego po 3 posty z linkami.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak, domyślałem się
, ale trza się zachowywać 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa