Subaru Brat Brumby 4x4 pick up - Klasyk
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Subaru Brat Brumby 4x4 pick up - Klasyk
Witam na sprzedaz bardzo zadki model Subaru Brat Brumby 4x4 1.8,kupilem go pare miesiecy temu do Farmera z mysla projektu na turbo STI,ale poniewaz moj projekt Type R potrzebuje wiecej czasu i oczywiscie pieniedzy nie jestem w stanie ciagnac 2 projektow jednoczesnie,wiec przyszedl czas na rozstanie sie z jedna z zabawek.
Autko nie bylo odpalane dosc dlugi czas,wymaga wkladu finansowego,dla chcacych super projekt na turbo.
O wiecej info prosze na pw,fotki pozniej
Cena=3500zl
,
Autko nie bylo odpalane dosc dlugi czas,wymaga wkladu finansowego,dla chcacych super projekt na turbo.
O wiecej info prosze na pw,fotki pozniej
Cena=3500zl
,
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
Re: Subaru Brat Brumby 4x4 pick up - Klasyk
Z kierownicą po właściwej stronie i dachem targa... marzy mi się taki 

super autko i bardzo mala waga 950kg
Np cos takiego mozna z niego zrobic-hahaha
danny007, pisz do admina szuka "głupiego" auta a jak jeszcze z Australii to już same plusy
fajny wynalazek

fajny wynalazek

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Albo coś w tym kierunku:danny007 pisze:super autko i bardzo mala waga 950kg
Link: http://www.youtube.com/watch?v=kjA5rxiPNTA

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
fajny wozik, ale teraz jakoś mało ich jeździ. Parę lat temu dużo cholerstwa było. W ogóle różnych fajnych starych subaraczków.
a filmik oczywiście z Au
a filmik oczywiście z Au

Alan, Alan, Alan!, no to ratuj klasyka i zrób coś jak na tym filmiku z wystającym turbo
i będziesz miał pickupa jak chciałeś to taki trochę japoński el camino

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Re:
Fala pisze:....piękny. Jak z przełożeniem? Wiecej a propos stanu mechanicznego i blacharskiego? fala małpa orange.pl poprosze.Jestem całkiem zainteresowany! Bardzo fajny kompan dla turbodziadka :)
Witam,podesli numer na pw to drynne
Panowie brac i nie zastanawiac sie kawal dobrej historii,jak bym sie nie zapedzil z Type R to bym go zostawil 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja bym wziął, ale w obecnym układzie kiedy nie mam gdzie jeździć Wiśnią, to auto by było skazane na rozlecenie się pod blokiemdanny007 pisze: Panowie brac i nie zastanawiac sie kawal dobrej historii,jak bym sie nie zapedzil z Type R to bym go zostawil

postaram sie jutro cos cyknac,troszke duzo roboty i malo czasu,sorka 

Re:
Fala pisze:danny007 - jestem chwilowo w PL ale tak czy inaczej nadal czekam na foty, bo może mogłoby sie juz cos zacząć dziać...?
fala małpa orange.pl
Dziękuję!
Witam,fotki wyslane