Witam,
Szczegóły w poniższym ogłoszeniu.
http://otomoto.pl/subaru-legacy-C24899025.html
Pozdrawiam
[S] Sprzedam Subaru Legacy II Sedan, '94 2.2 LPG
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Sprzedam Subaru Legacy II Sedan, '94 2.2 LPG
Dlaczego sądzisz, że forumowicze szukający takiego samochodu nie znajdą go na otomoto?
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dobre pytanie. To kolejna rejestracja na Forum, dokonana wyłącznie w celu umieszczenia ogłoszeniavibowit pisze: Dlaczego sądzisz, że forumowicze szukający takiego samochodu nie znajdą go na otomoto?

Może warto jednak wprowadzić granicę ilości postów, od której można umieszczać ogłoszenie w dziale kupię/sprzedam

Nie wysuwałbym pochopnych wniosków - zarejestrowałem się na tym forum 11 lipca 2011 o godzinie 10:47 (można podejrzeć).So What! pisze:Dobre pytanie. To kolejna rejestracja na Forum, dokonana wyłącznie w celu umieszczenia ogłoszeniavibowit pisze: Dlaczego sądzisz, że forumowicze szukający takiego samochodu nie znajdą go na otomoto?![]()
Może warto jednak wprowadzić granicę ilości postów, od której można umieszczać ogłoszenie w dziale kupię/sprzedam
Przyznaję bez bicia, że raczej czytałem posty niż w nich uczestniczyłem, ale to chyba nie jest zabronione.
Nie widzę nic złego w dublowaniu ogłoszeń na kilku serwisach, zwiększam swoje szanse na dotarcie do zainteresowanych.
Zakładam, że 99% szukających zna otomoto, ale może wśród tego pozostałego 1% procenta jest przyszły właściciel ;)
Pozdrawiam
-
szałan
- 1 gwiazdka
- Auto: Forester S-Turbo/ Legacy II 2.2/ Hornet 600/ Vespa/ Forester XT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ciekawe, do czego teraz się przyczepią. Może, że po "pozdrawiam" nie postawiłeś kropki. Od razu proponuje zakaz poruszania się subarakami przez 9 dni, za brak przecinka 4,5 dnia. Brak możliwości rozłożenia na raty, odwołania czy zawiasów.
Chłopaki wyluzujcie
Ostatnio mamy wysyp postów od użytkowników rejestrujących się tylko po to żeby wrzucić ogłoszenie, więc koledzy są przeczuleni. A, że przy okazji nie sprawdzili dokładnie, to już inna sprawa
kozzi, byłoby miło jakbyś coś więcej napisał o samochodzie, bo sam link to jednak pójście na łatwiznę

kozzi, byłoby miło jakbyś coś więcej napisał o samochodzie, bo sam link to jednak pójście na łatwiznę

- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kolega szuka Subaryny do 9 klocków.
Takie Legacy jeśli jest sensownie utrzymane byłoby sensowną propozycją.
Skrobnij coś więcej o aucie.

Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
Dzięki Panowie za zrozumienie :)Kaiser_Sowza pisze:Kolega szuka Subaryny do 9 klocków.Takie Legacy jeśli jest sensownie utrzymane byłoby sensowną propozycją.
Jeśli chodzi o uzupełnienie opisu samochodu z otomoto, to uważam, że poza tylnymi nadkolami, na których pojawiła się rdza, nie ma niczego poważnego, do czego można byloby się przyczepić w tym samochodzie. Na pewno jeździ lepiej i jest w dużo lepszym stanie niż większość jego "rówieśników". Zawieszenie sprawne sprężyste, nic nie stuka, ostatnio wymieniałem łączniki przedniego stabilizatora, tłumienie amortyzatorów na ostatnim przeglądzie na wszystkich wyszło około 70%, prowadzi się tak, jak każde dobre subaru.
Przednie zaciski ma od Legacy III czyli dwutłoczkowe, takie same jak w Imprezie GT, więc hamuje OK, poprzednie jednotłoczkowe dla mnie były za słabe, dlatego wymieniłem (razem z tarczami).
Innych modyfikacji brak.
Oczywiście wszystkie elektryczne akcesoria działają, ale to chyba nie żadne wyczyn dla subaru z lat dziewiędziesiątych. Mówię tu o szyberdachu, szybach, lusterkach i ich podgrzewaniu, podgrzewanych fotelach. Można się przyczepić do elektrycznie wysuwanej anteny, która nie chowa się do końca.
Samochod został sprowadzony z Niemiec w 2004 roku, jestem jego drugim właścicielem w Polsce. Części eksploatacyjne wymieniane na bieżąco.
Wracając do mojej przygody z Subaru, to zaczęło się mniej więcej 8 lat temu od Leone Coupe, potem było równolegle drugie takie same a teraz jest Legacy - nie jestem handlarzem...,
Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, to przypominam mój nr tel 696 444 866.
Pozdrawiam. (tym razem z kropką ;) )
To zmiencie regulamin jak na kropce i minimum 25 postow na dodanie anonsu i problem z glowy. Choc i tam sie trafiaja czuby co w przedziagu 10minut stawiaja 25 kropek zeby miec postyWRC fan pisze:Chłopaki wyluzujcieOstatnio mamy wysyp postów od użytkowników rejestrujących się tylko po to żeby wrzucić ogłoszenie, więc koledzy są przeczuleni. A, że przy okazji nie sprawdzili dokładnie, to już inna sprawa
![]()

kozzi, klima jest?
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
gendziu pisze:To zmiencie regulamin jak na kropce i minimum 25 postow na dodanie anonsu i problem z glowy. Choc i tam sie trafiaja czuby co w przedziagu 10minut stawiaja 25 kropek zeby miec postyWRC fan pisze:Chłopaki wyluzujcieOstatnio mamy wysyp postów od użytkowników rejestrujących się tylko po to żeby wrzucić ogłoszenie, więc koledzy są przeczuleni. A, że przy okazji nie sprawdzili dokładnie, to już inna sprawa
![]()
kozzi, byłoby miło jakbyś coś więcej napisał o samochodzie, bo sam link to jednak pójście na łatwiznę![]()
![]()
kozzi, klima jest?
Klimy brak, ale szyberdach jest jej całkiem niezłą namiastką, o ile nie stoimy w korku ;)