Ja mam całoroczne Kleber Quadraxer,czy jakoś tak

Pozdrawiam.
Tyle nowych szkoleń do zorganizowania, po przetargu rozpisanym przez Komendę Główną rzecz jasna...Jacol pisze: Tyle nowej wiedzy do przyswojenia...
Chyba dobrze Ci mówili. Są zimą gorsze od zimówek a latem gorsze od letnich. Krótko mówiąc dobre dla kapeluszników. Jak ktoś jeździ wolno lub inaczej mówiąc dystyngowanie to może i OK ale ja niestety tak nie potrafiękijanka48 pisze:No proszę, a mi wiele osób mówiło, ze całoroczne są beznadziejne przez cały rok. Chyba muszę spróbować.
Opon w rozmiarze 215/65/16 jest bardzo dużo i są tanie.BiP pisze:Jeszcze kwestia zapasówki. Założona w razie czego na tył w rozmiarze 215/60/16 skrzynia automat rozwali system???
W oponach do samochodu osobowego?BiP pisze:najbardziej mnie interesuje bok niepodatny na nacięcia kamieniami, dotyczy to też bieżnika.
Jeden zapas na feldze. Druga opona bez felgi nie zajmie dużo miejsca, bo można napakować do jej środka bagaży (będą wtedy dodatkowo chronioneBiP pisze:nie wezmę dwóch zapasów, bo każdy cm w bagażniku się liczy