Opony na zime:)jakie ??gdzie??
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Opony na zime:)jakie ??gdzie??
Na prawdziwy śnieg i prawdziwe błoto i tak najlepsze są gąsiennice 

Właśnie sobie przypomniałem (
) że kupiłem od Carfita (bardzo korzystnie!) Blizzaka UG3 i sprawowały się doskonale. Głośne, ale skuteczne.

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS pisze: W warunkach zim świętokrzyskich bardzo dobrze radzą sobie Nokiany WR
jarmaj pisze: W zeszłym roku jesienią kupiłem piękne Nokiany WR G2 (...) I przez całą zimę 3 (słownie trzy) razy przejechałem po białym.
Ja dostałem na zimę od SIPu Nokiany WR G2 i rzeczywiście bardzo dobrze sobie radzą. Przetestowane w Alpach.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jak sobie radzą w miękkim/kopnym śnieguKonto usunięte pisze: Ja dostałem na zimę od SIPu Nokiany WR G2 i rzeczywiście bardzo dobrze sobie radzą. Przetestowane w Alpach.

Carfit m.in. o tym pisał.So What! pisze:Jak sobie radzą w miękkim/kopnym śniegu
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
So What!, w bardzo miękkim, puchu o dużej grubości, nie jeździłem - w takim o średniej gęstości bardzo dobrze.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Konto usunięte, dzięki.
vibowit, to w takim razie przepraszam, że pytałem

Wybaczam, ale żeby to było ostatni raz.So What! pisze:Konto usunięte, dzięki.

czarne jest piękne...
Pierwsze z dopiskiem UG3 w Forku zrobiły bez bolu dwa sezony. Te drugie w hondzie rownie dobrze dawały radę. Polecam.carfit pisze: Goodyear UltraGrip Firestone Winterhawk.
P.S. Kupowałem u Carfita.

P.S.II Kiedy bana za promocje dostanę?

Dolce far niente 

-
ratinal
- 0 gwiazdek
- Auto: Uświniony Swift + Forek 2.5XT
Ja mogę z czystym sumieniem polecić Savę Eskimo S3.
Fenomenalny uciąg w śniegu i błocie - mimo FWD wjeżdżałem i wyjeżdżałem z miejsc, które inni uznawali za "niezdobyte".
Jest w miarę cicha i dobrze zachowuje się na mokrym.
Fenomenalny uciąg w śniegu i błocie - mimo FWD wjeżdżałem i wyjeżdżałem z miejsc, które inni uznawali za "niezdobyte".

Jest w miarę cicha i dobrze zachowuje się na mokrym.
Mam bardzo nieskomplikowany gust,
zawsze wybieram to, co najlepsze...
zawsze wybieram to, co najlepsze...
Nokiany na zimy są super. Dobrze trzymają i są ciche. Wiem bo mam
Co do Geolanderów w zimie to to jakieś totalne nieporozumienie. Na początku roku za wcześnie je założyłem i miałem okazje się przekonać jak się zachowują w warunkach zimowych.
Co do gdzie, to zobacz w internecie jaki są ceny, a potem idź negocjować w 'normalnych' sklepach. Ceny raczej nie zmaczują, ale będziesz widział co kupujesz i ci od razu je założą.

Co do Geolanderów w zimie to to jakieś totalne nieporozumienie. Na początku roku za wcześnie je założyłem i miałem okazje się przekonać jak się zachowują w warunkach zimowych.

Co do gdzie, to zobacz w internecie jaki są ceny, a potem idź negocjować w 'normalnych' sklepach. Ceny raczej nie zmaczują, ale będziesz widział co kupujesz i ci od razu je założą.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
minimus pisze: Co do gdzie, to zobacz w internecie jaki są ceny, a potem idź negocjować w 'normalnych' sklepach. Ceny raczej nie zmaczują, ale będziesz widział co kupujesz i ci od razu je założą.
Nie rozumiem po co przepłacać skoro można kupić u Carfita.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WiS, good 4 u, ale z tego co wywnioskowałem minimus pisał o kupowaniu w droższych sklepach.
- WiS
- 6 gwiazdek
Ale przeciez ja też nie kupowałem u Pana Zenka tego, co spadło z ciężarówki - tylko u oficjalnego przedstawiciela Nokiana w Kielcach. I nie mówię o oponach z poprzedniego roku, dla jasności.
Ja w końcu musiałem kupić od miszcza obsługi klienta i piaru, niejakiego AK. Bo potrzebowałem szybko i tylko oni mieli od razu. Drożej IIRC o blisko stówe na sztuce.
- WiS
- 6 gwiazdek
Było zadzwonić do Kielcminimus pisze: musiałem kupić od miszcza obsługi klienta i piaru, niejakiego AK.

Cześć maly,
szanując opinie szacownych przedpiszących, proponuję Tobie
założyć na zimę (obojetnie jaką) oponki TOYO SNOWPROX S 952 i temat pozamiatany forever.
Zaufaj staruszkowi:)))
założyć na zimę (obojetnie jaką) oponki TOYO SNOWPROX S 952 i temat pozamiatany forever.
Będę miał do sprzedania fajne BF Goodrich czy jak to się tam pisze, w rozmiarze 225/60/16
Dużo mięsa mają, przystosowane do kolców...
Dużo mięsa mają, przystosowane do kolców...
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
Koron pisze:Cześć maly,
W testach wypadają dość kiepsko, ale ciesze sie że Ci Ci się dobrze jeździ , ale o odczuciach za chwile

WIS , a któ mówił że ma być tanioWiS pisze:Ja w sklepie kupiłem taniej.

Pozostałym dziękuje za pochlebne opinie , ale zapomnijcie o dodatkowym rabacie

Apropo odczuć , słuchajcie pewna firma oponiarska zabrała mnie dwa lata temu na Sycylie , testowac opony , wyjazd pełen wypas Club Med, samolot, catering, alkohol w niemilitowanych ilościach i te sprawy.

Testowaliśmy produkt (nowość !) firmy x na samochodach Golf V 205/55R16 oraz Audi A4 quatro 3,0 TDI 225/40R18. Wszystko pięknie ładnie , było nas w sumie ze trzydziestu i mieliśmy generalnie piac z zachwytu nad nowym produktem , no bo wiadomo dziłania marketingowe.
Na koniec jury w postaci miejscowych makaroniarzy wyłonili 5 kierowców z pośród nas , m.in. mnie

Dlatego śmieszą mnie opinie na portalach oponiarskich , jak to zwykli zjadacze chleba czyt. normalni użytkownicy dróg a nie zawodowcy , wypowiadają sie na temat niektórych opon. Ja orłem nie jestem

carfit,
Gdybym z Tobą przez telefon nie gadał, to bym pomyslał, że od dluższego czasu na urlopie jesteś....
Szmat czasu Cię tutaj nie było.
Pozdrowienia od wspólnego Znajomego z NS. Byłem u Ciebie w zeszły weekend. pogoda cóś nie dopisala....
Gdybym z Tobą przez telefon nie gadał, to bym pomyslał, że od dluższego czasu na urlopie jesteś....

Pozdrowienia od wspólnego Znajomego z NS. Byłem u Ciebie w zeszły weekend. pogoda cóś nie dopisala....

Dolce far niente 

-
carfit
- 3 gwiazdki
Czemuś świnio do mnie nie wpadłFUX pisze:carfit,
Gdybym z Tobą przez telefon nie gadał, to bym pomyslał, że od dluższego czasu na urlopie jesteś....Szmat czasu Cię tutaj nie było.

-
carfit
- 3 gwiazdki
Czasami bywam ale obowiązki rodzinne wzywająFUX pisze: Szmat czasu Cię tutaj nie było.