Np. problemy z ubezpieczycielem w razie jakiejś szkody pokrywanej z AC.barbie pisze:No ja rozumiem że instrukcja, sądziłam że jakieś inne argumenty.
r.
Np. problemy z ubezpieczycielem w razie jakiejś szkody pokrywanej z AC.barbie pisze:No ja rozumiem że instrukcja, sądziłam że jakieś inne argumenty.
a ja jeździłem (bo mi Barbie zabrałajarmaj pisze: Ja jeździłem WRX-em na 225, ale dlatego, że RE070 nie ma w mniejszym rozmiarze.
No to koniec światajarmaj pisze:Licznik może trochę kłamać. Przyspieszenie mniejsze. Ale to wszystko oczywiście minimalnie.
Przy moich felgach i hamulcach rozmiar opon to będzie i tak najmniejszy problemky pisze: Np. problemy z ubezpieczycielem w razie jakiejś szkody pokrywanej z AC.
No i sobie je zużyłam i teraz już Ci oddam a sobie kupię noweremek pisze: a ja jeździłem (bo mi Barbie zabrała) na 225 dlatego, że Jarmaj jeździł i nie narzekał
jakie zużyłam, 5mm to jest nówka sztuka w porównaniu do 1.5mm, które dobijałem za Ciebiebarbie pisze: No i sobie je zużyłam i teraz już Ci oddam a sobie kupię nowe
Na szczęście u nas jeszcze tak nie świrują żeby w nieseryjny rozmiar wnikać i nie spotkałem się z problemami z tego tytułu.ky pisze: Np. problemy z ubezpieczycielem w razie jakiejś szkody pokrywanej z AC.
r.
Woow a chcialem te fele do mojego brac ... UffGodlik pisze:Dzisiaj założyłem na kilka dni do Legacy FZ90 i jeżeli ktoś miałby pomysł aby zakładać te opony do jakiegoś dupowozu, to stanowczo odradzam. Twardo jak cholera, huczy niemiłosiernie (kolosalna różnica w stosunku do zimówek GY UG6). Pomijając już fakt, iż Legaś na WRXowych 17 wygląda jak kupa
SZ90 w porównaniu do całorocznych, które miałem wcześniej są dużo miększe (tzn. takie wrażenie z jazdy przy wybieraniu nierówności), bo rzeczywistość zupełnie inna. Hałasują - kiedyś, po dłuższym postoju auta na parkingu myślałem, że mi się szczęki od ręcznego zakleszczyły, a to tylko... opony. Ale szumi tylko w okolicach 60km/h i to całkiem przyjemnie.Godlik pisze: Twardo jak cholera, huczy niemiłosiernie (kolosalna różnica w stosunku do zimówek GY UG6).
A żebyś wiedział, nosa urywało jak się do garażu wchodziło... i co ja Ci poradzę jak śmierdziały, no śmierdziały, po prostu.jarmaj pisze: A, i brzydko pachną i są niesmaczne
Tak to jest jak się człowiek zda na intuicję, nie sprawdziwszy organoleptycznieChloru pisze: So What!, nieprawda! Na ciepło są mniej cierpkie!![]()