co powiecie na taki divajs?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
co powiecie na taki divajs?
rozgladam się za kompletem wskaźników - EGT, BoosT, i temp oleju - znam różnicę pomiędzy Defi a Auto Gałganami, niestety Defi jest nieco cenowo, zaporowo na ten moment dla mnie, kolega z sąsiedniego forum podrzucił link do takiego divajsu http://www.spacegear.com.tw/shop/page9. ... category=3 znam powiedzenie jesli coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ale rozwiązanie w pelni ogarniające potrzeby - co myslicie , warto nabyć?
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

Re: co powiecie na taki divajs?
Do czytania z tego malego wyswietlacza to raczej lipa, bo troche male cyferki, chyba, ze bedziesz mial wprost przed nosem gdzies niemal, np. na slupku.
Natomiast dobrze, ze ma alarmy, tylko tez dobrze by bylo, zebys zdazyl zobaczyc czego ten alarm dotyczy :)
Natomiast dobrze, ze ma alarmy, tylko tez dobrze by bylo, zebys zdazyl zobaczyc czego ten alarm dotyczy :)
Jacek "AMI" Rudowski
...nie powinno byc problemów zeby to spiąć p&p - tylko gdzie takie pudło umieścić :)

Zegar nie ma pewnie wiecej niz 60mm, wiec albo jakies mocowanie do deski, albo do slupka i po sprawie.
Jacek "AMI" Rudowski
chyba pojedyńczy , najszybciej zdałby rezultat w słupku na wysokości oczu - natknałes się gdzieś w netcie na pojedyncze adaptery do słupków?

eehhhhh nic na tacy :) - Az, a ty co myslisz?

- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
wpisz na ebay-u "gauge pod" wyskoczą ci uchwyty na liczniki,ten co pytasz strasznie drogi,jeśli ma być wykorzystany amatorsko to skoda kasy ale jeśli szukasz do profesjonalnego wykorzystania to lepiej dozbierać do "defi"
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
..drogo, nie drogo - różnie mozna temat odbierać, komplet defi wyjdzie ok 3,5-4kpln, tutaj będzie +/- 50% tejże ceny, do defi przydałby się jeszcze zacny daszek, co generuje dodatkowy koszt... - ogólnie parcia terminowego nie ma, rozglądam sie, ale to akurat przypada mi do założonych wymagań praktycznych...

Ja się tam będę powtarzał do bólu: coś klasy BlackBuga, MoTeC-a MDD, Defi Link Display, etc. Poustawiać alarmy i nie patrzeć na cyferki podczas jazdy.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky pisze: Ja się tam będę powtarzał do bólu: coś klasy BlackBuga, MoTeC-a MDD, Defi Link Display, etc. Poustawiać alarmy i nie patrzeć na cyferki podczas jazdy.
Ja w cywilach w ogóle bym się starał unikać kto na to będzie patrzył. ew. jakis wyświetlaczyk jak wyżej. Ale zegary się cieszą nieustającą popularnnością szczeglnie te tanie które nic sensownego nie pokazją.