Czy przeguby zew. do wolnossaka 2,0 125km 98 są takie same jak do 115Km
Przeglądając allegro docierają do mnie dziwne informacje - w jednym katalogu wymienione są wraz z moim modelem np.1,6 1,8 (od1992-2000), a w innym nie ma podanego mojego modelu tylko 2.0 115km wraz z 1,6 i 1,8 .
Czy wszystkie wolnossaki 1 gen. posiadają takie same półosie ? Głównie chodzi mi o osłony na przeguby.
przegub impreza 98 125km
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: przegub impreza 98 125km
Jeżeli pytasz o przegub zewnętrzny przedniej półosi, to powinny być takie same do wszystkich modeli 4WD.
A jeżeli szukasz osłony, to ostatnio udałem się do InterCarsu i za kwotę 33 pln zanabyłem odpowiednią do modelu z 2.0 z 97r.
A jeżeli szukasz osłony, to ostatnio udałem się do InterCarsu i za kwotę 33 pln zanabyłem odpowiednią do modelu z 2.0 z 97r.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Przegubów zewnętrznych do N/A są przynajmniej dwa rodzaje (z tyloma się na razie spotkałem). W praktyce nie dowiesz się jaki jest u Ciebie bez rozbiórki.
Natomiast jeśli chodzi tylko o osłony to złap sobie wymiar i w sklepie motoryzacyjnym bez problemu dobierzesz osłonę po wymiarach. A czy ona będzie od subaru czy forda czy skody to bez znaczenia. Działać będzie tak samo dobrze.
Natomiast jeśli chodzi tylko o osłony to złap sobie wymiar i w sklepie motoryzacyjnym bez problemu dobierzesz osłonę po wymiarach. A czy ona będzie od subaru czy forda czy skody to bez znaczenia. Działać będzie tak samo dobrze.
-
seboland
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza 2.0 wolnossak+niekończący civic żelazko
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzięki za info - muszę zrobić przegląd części po civicu- chyba miałem nową osłonę. 

O ile mnie pamięć nie myli zmiana była gdzieś pod koniec '95.pablonas pisze:Przegubów zewnętrznych do N/A są przynajmniej dwa rodzaje (z tyloma się na razie spotkałem). W praktyce nie dowiesz się jaki jest u Ciebie bez rozbiórki.
...
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.