Duzy przeglad

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubił: 0
Polubione posty: 5 razy

Re: Duzy przeglad

Post 12 mar 2010, o 21:03

Azrael pisze:

A co do napinacza - wymiana rozrządu to wymiana kompletu rolek, napinacza i paska. Jeżeli ktoś wymienia coś mniej to naprawdę nie jeździj do niego, nie piszę tego po to żebyś do mnie z tym przyjeżdżał, jedź gdzie Ci pasuje ale nie do kogoś takiego.

wezme pod uwage, dzieki.
choc to zastanawiające, bo serwis raczej zacny i dobrze oceniany.
co kraj... ;)

robanio007
2 gwiazdki
Auto: Niebieski Robur
Polubione posty: 0

Post 12 mar 2010, o 21:14

Niedźwiedź pisze: Jak rozumiem jeden z Was mówi o cenie netto, drugi brutto. 1900 PLN netto wyjdzie jakieś 2300 PLN brutto.
Poza tym różnica w budowie silnika H4 vs H6.
Ale u mnie to już z robocizną,a Gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia.czyli lekko licząc 4 tysia na miękko ;-)
Ps.mi tam wszystko jedno czy to tanio, czy drogo.Masz Subka w naszym kraju,to masz wydatki.(i oby ich najmniej) :thumb:
...oleewam to,lubie te robote.

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 12 mar 2010, o 21:24

robanio007 pisze: gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia

hyyy?

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 13 mar 2010, o 12:35

robanio007 pisze:
Niedźwiedź pisze: Jak rozumiem jeden z Was mówi o cenie netto, drugi brutto. 1900 PLN netto wyjdzie jakieś 2300 PLN brutto.
Poza tym różnica w budowie silnika H4 vs H6.
Ale u mnie to już z robocizną,a Gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia.czyli lekko licząc 4 tysia na miękko ;-)
Ps.mi tam wszystko jedno czy to tanio, czy drogo.Masz Subka w naszym kraju,to masz wydatki.(i oby ich najmniej) :thumb:
to nie gregski tylko ja żem pisał, bom tak usłyszał, ale na razie nie robię skoro jeszcze mam 70kkm na tym rozrządzie - poczekam co się na wątku rozwinie, to będę wiedział gdzie i za ile pojechac

gregski nach Berlin pojedzie za 300EUR
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

robanio007
2 gwiazdki
Auto: Niebieski Robur
Polubione posty: 0

Post 14 mar 2010, o 19:29

gregski pisze: robanio007 napisał(a):gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia

hyyy?
Sorrry :oops:
...oleewam to,lubie te robote.

ODPOWIEDZ