Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
gregski
- 6 gwiazdek
- Auto: Mammut
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
5 razy
Azrael pisze:
A co do napinacza - wymiana rozrządu to wymiana kompletu rolek, napinacza i paska. Jeżeli ktoś wymienia coś mniej to naprawdę nie jeździj do niego, nie piszę tego po to żebyś do mnie z tym przyjeżdżał, jedź gdzie Ci pasuje ale nie do kogoś takiego.
wezme pod uwage, dzieki.
choc to zastanawiające, bo serwis raczej zacny i dobrze oceniany.
co kraj... ;)
gregski
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Niedźwiedź pisze:
Jak rozumiem jeden z Was mówi o cenie netto, drugi brutto. 1900 PLN netto wyjdzie jakieś 2300 PLN brutto.
Poza tym różnica w budowie silnika H4 vs H6.
Ale u mnie to już z robocizną,a Gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia.czyli lekko licząc 4 tysia na miękko
Ps.mi tam wszystko jedno czy to tanio, czy drogo.Masz Subka w naszym kraju,to masz wydatki.(i oby ich najmniej)

...oleewam to,lubie te robote.
robanio007
-
gregski
- 6 gwiazdek
- Auto: Mammut
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
5 razy
robanio007 pisze:
gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia
hyyy?
gregski
-
busik
- 6 gwiazdek
- Auto: DS5
-
Polubił:
48 razy
-
Polubione posty:
117 razy
robanio007 pisze:Niedźwiedź pisze:
Jak rozumiem jeden z Was mówi o cenie netto, drugi brutto. 1900 PLN netto wyjdzie jakieś 2300 PLN brutto.
Poza tym różnica w budowie silnika H4 vs H6.
Ale u mnie to już z robocizną,a Gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia.czyli lekko licząc 4 tysia na miękko
Ps.mi tam wszystko jedno czy to tanio, czy drogo.Masz Subka w naszym kraju,to masz wydatki.(i oby ich najmniej)

to nie
gregski tylko ja żem pisał, bom tak usłyszał, ale na razie nie robię skoro jeszcze mam 70kkm na tym rozrządzie - poczekam co się na wątku rozwinie, to będę wiedział gdzie i za ile pojechac
gregski nach Berlin pojedzie za 300EUR
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
gregski pisze:
robanio007 napisał(a):gregski pisał że od 2.5 tysia +(słownie plus)robocizna 1,5tysia
hyyy?
Sorrry

...oleewam to,lubie te robote.
robanio007