esilon pisze:Bryku pisze:
Coś mi się wydaje Esilonie, że nie ten cennik leżał ci pod ręką ... :
mam skan faktury wrzucić ? za usługę polegająca na usunięciu zgłoszonego przeze mnie szumu w skrzyni przy hamowaniu ?

,
To Twoja F-ra, masz prawo dysponować nią jak chcesz...
esilon pisze:
nie napisałem że wg cennika 4T to 3000 pln ale że lepiej być przygotowanym na taką kwotę za rozebranie skrzyni wraz z wymianą części (łożysk) do wymiany lub wartych wymiany skoro poniesiene sa koszty robocizny za samo wyjęcie skrzyni (w różnych warsztatach to 1200-1400pln )
Nie zrozumiałem cię w takim razie. Sądziłem, że sugerujesz , iż w 4turbo jest tak drogo, że bez 3tysiaków to nie podchodź

. Co jest wg. mnie nieprawdą , bo usługa wymontowania i remontu skrzyni biegów 5 MT kosztuje taniej niż te ceny, które podałeś jako przykładowe w „różnych warsztatach”.
Nie twierdzę, że kiedyś nie mogło być inaczej. Od początku tego roku, jednak sporo się zmieniło

.
Jak każda firma, badamy rynek i staramy się dostosowywać naszą ofertę.
esilon pisze:
przy tej okazji zaciekawił mnie swogo czasu temat wymiany wiskozy którą wg ASO da się wymienić bez wyjmowania skrzyni a wg 4T nie da się ,
jak to jest faktycznie ?
A ja, przy tej okazji ci odpowiem: w 4T da się wymienić wiskozę bez wyjmowania skrzyni.
A tak swoją drogą ,ciekaw jestem kto z 4T. powiedział ci, że nie można wyjąć wiskozy bez wyjmowania skrzyni biegów...?