CZY...forester do impreza

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
lucza
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: babcie ra 95 i 96
Polubił: 0
Polubione posty: 0

CZY...forester do impreza

Post 21 sie 2010, o 00:33

witam i o zdrowie pytam :thumb: ,podczas kolejnej przebudowy mojego subarka ktoś zapier....ł wał napędowy,który pozostał na noc poza warsztatem,chodzi mi o złomiarzy :x :x ,i teraz moje pytanie:Czy wał napędowy z forestera 00 będzie pasował do imprezy 00? niemamy zbytniej możliwości przypasowania ponieważ garaż jest ostatnio bardzo zajęty i czas mamy limitowany a poza tym sprzedawca wału jest na stanowisku "albo bierzesz albo do domu i zwrotów niema",długość wału imprezy od pierwszego krzyżaka do ostatniego to 1402 mm,dzięki za pomoc i długich "boczurów" :lol:

JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!

AMI
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Re: CZY...forester do impreza

Post 21 sie 2010, o 00:35

Nie lepiej poszukac u jakichs "brejkerow" specjalizujacych sie w Imprezach i zapytac konkretnie?
Popytaj na ISDC - jest troche gosci majacych porozbierane Imprezy.
Jacek "AMI" Rudowski

lucza
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: babcie ra 95 i 96
Polubione posty: 0

Post 21 sie 2010, o 00:38

siema AMI,no pytałem ale wiesz jak to jest,jak potrzebujesz to niema,koleś w waterford obiecał sprawdzić ale od czterech dni milczy i nie mogę się tam dodzwonić
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!

AMI
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 21 sie 2010, o 00:44

O ile mnie pamiec nie myli niejaki froggy23 z isdc rozbiera imprezy w Cork - kawalek drogi, ale bez dramatu.
Jacek "AMI" Rudowski

ODPOWIEDZ