Wersja US i UE
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Wersja US i UE
Nie, ale G67 zaprosił mieszkańca US&A do okulisty, gdy tamten wyraził swe twierdzenie, że 2.0 turbo ma jednak słaby dół w stosunku do hamerykanckich behemtów :)
A Ty się czepiasz, o. :P
r.
A Ty się czepiasz, o. :P
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Adam M.
- 2 gwiazdki
- Auto: 05 Subaru Legacy Wagon
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W kwestii formalnej nie jestem mieszkancem US, a Kanady :)
Poza tym tez odnioslem wrazenie ze rozmawiamy o dzikim momencie 2l Subaru wystepujacym przy 2 tys obr ( wersja EU, jako ze w wersji US czy naszej zadnego takiego cuda nie widzialem, mimo dokladnego przegrzebania miejscowych dealerow przy okazji zakupu samochodu 2 lata temu )
W zwiazku z tym chcialem juz pisac skarge do Subaru Canada, ze wstrzymuja import tych samochodow do nas, ale moze przedtem zadam jeszcze pytanie czy mowimu o jakimkolwiek seryjnym produkcie Subaru ???
Bo z tego co widze na ulicy to tak jak moj seryjny 2.5l Legas nie ma startu nie tylko do zadnego amerykanca, ale nawet do BMW 325i ( ta sama pojemnosc silnika ) czy jakiejs Corolli S, tak jego wersja uturbiona ( 2.5 GT ) tez nie ma startu do np starego Bonka 3.8 ze sprezarka jezeli chodzi o dol skali obrotow.
Owszem od 3 tys juz fruwa, ale nizej jest cienko.
Najwiekszym zaskoczeniem dla mnie bylo sprawdzenie silnika 3.0 H6, ktory pomimo wiekszej pojemnosci ma identyczna charakterystyke.
Poza tym tez odnioslem wrazenie ze rozmawiamy o dzikim momencie 2l Subaru wystepujacym przy 2 tys obr ( wersja EU, jako ze w wersji US czy naszej zadnego takiego cuda nie widzialem, mimo dokladnego przegrzebania miejscowych dealerow przy okazji zakupu samochodu 2 lata temu )
W zwiazku z tym chcialem juz pisac skarge do Subaru Canada, ze wstrzymuja import tych samochodow do nas, ale moze przedtem zadam jeszcze pytanie czy mowimu o jakimkolwiek seryjnym produkcie Subaru ???
Bo z tego co widze na ulicy to tak jak moj seryjny 2.5l Legas nie ma startu nie tylko do zadnego amerykanca, ale nawet do BMW 325i ( ta sama pojemnosc silnika ) czy jakiejs Corolli S, tak jego wersja uturbiona ( 2.5 GT ) tez nie ma startu do np starego Bonka 3.8 ze sprezarka jezeli chodzi o dol skali obrotow.
Owszem od 3 tys juz fruwa, ale nizej jest cienko.
Najwiekszym zaskoczeniem dla mnie bylo sprawdzenie silnika 3.0 H6, ktory pomimo wiekszej pojemnosci ma identyczna charakterystyke.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mój jest nie do końca seryjny, ma jakieś 350, albo 360, albo 340 niutków, albo coś koło tego (pozdro dla maniaków)Adam M. pisze: moze przedtem zadam jeszcze pytanie czy mowimu o jakimkolwiek seryjnym produkcie Subaru ???

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
remek pisze: a to G67 jest w US&A i pytał o wykres?![]()
Tak, karwa Lilka, jestem w USA i proszę o wykres. No żyć bez niego nie mogę. Wykres ! Gdzie jest mój wykres ?

Marudzicie, jak stare, zmurszałe dewoty, a dwulitrowy, subarowy turbowiatrak też może ładnie z dołu iść. Tylko please, nie 600Nm od 2000rpm, bo takie wartości to chyba faktycznie do orania nawierzchni

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
doł dźonsa se puśćGrzesiek_67 pisze: jestem w USA i proszę o wykres

oczywiście, że może iść pięknie od samego momentu ruszenia.Grzesiek_67 pisze: subarowy turbowiatrak też może ładnie z dołu iść
wystarczy napompować 5krpm i strzelić

remek pisze: wystarczy napompować
Przprszm...słynny komć z Allegro pisze:ZAPŁAĆ LEPIEJ ZA TOWAR, BO POMPUJESZ PENISA MOJĄ POMPKĄ ZA DARMO. A JA
CI ZAUFAŁEM TY OSZUŚCIE. DOŁOŻE WSZELKICH STARAŃ ŻEBY CIĘ USUNIĘTO Z
ALLEGRO-PODŁY CZŁOWIEKU.

r.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
omg, ky czego Ty szukasz po Allegro. Nie lepiej se kupić duże szkszydło? albo choć nakładkę na tłumnik 

To jeszcze czasów, kiedy miałem ,,wtyki'' w A. ;)
r.
r.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
EU jest zbyt nadęta, ahtystyczna, elitystyczna i wogle :)
r.
r.