Czy istnieje Subaru z blokadą centralnego dyfra?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Czy istnieje Subaru z blokadą centralnego dyfra?
Takie wrażenie że auto ma fatalną trakcję i się ślizga okropnie na śliskim daje padnięta wiskoza - w starszych autach typowa przypadłość.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A swapa ? A swapa już robiłeś ?Chloru pisze:remek, nie. Po prostu jak nie skrzynia to panewka, jak nie panewka to uszczelki, jak nie uszczelki to skrzynia.

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
mea culpa, myślałem że chodzi o pstryczek dopinający tył.adamos1 pisze: dlatego nigdy nie miały a leone turbo a były takie które miały.
- Soltys
- 3 gwiazdki
- Auto: Legacy 2.5 GX MT / Turbodziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A z innej beczki - może ktoś na forum zrobił sobie taki pstryczek elektryczek ?Bergen pisze:mea culpa, myślałem że chodzi o pstryczek dopinający tył.
Dzięki Bogu Twoja ośka jest bezproblemowa.Chloru pisze:remek, nie. Po prostu jak nie skrzynia to panewka, jak nie panewka to uszczelki, jak nie uszczelki to skrzynia.

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Od zakupu tylko leje benzynę i jeździvibowit pisze: Dzięki Bogu Twoja ośka jest bezproblemowa.![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Grzesiek_67, najpierw odelżałem przez utlenianie
vibowit, analizując nasze przypadki można powiedzieć, że koszty związane z serwisem są proporcjonalne do ilości kół napędzanych

vibowit, analizując nasze przypadki można powiedzieć, że koszty związane z serwisem są proporcjonalne do ilości kół napędzanych

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
adamos1 o właśnie o coś takiego mi chodzi
To zdjęcie z Twego auta? Ew. podaj jakieś szczegóły, bo mnie ciekawi prędkościomierz w milach
Widzę też że skrzynia automat.
Azrael - czy w Subaru jest możliwość sprawdzenia uszkodzenia wiskozy bez demontażu jej ze skrzyni? W poprzednim aucie znałem procedurę serwisową by to sprawdzić, lecz tu nie jestem pewien czy też się nadaje ta metoda.

Azrael - czy w Subaru jest możliwość sprawdzenia uszkodzenia wiskozy bez demontażu jej ze skrzyni? W poprzednim aucie znałem procedurę serwisową by to sprawdzić, lecz tu nie jestem pewien czy też się nadaje ta metoda.
Fotkę na biegu znalazłem w necie .takie skrzynie wystepowały w leone turbo ,skrzynia ręczna ostatni leone to rok 92.potem zastąpiły go legacy ale takiej skrzyni z blokadą juz mie miały.