Witam wszystkich na forum!
Niedawno kupiłem Forestera 2004r. 2.0t i jak to z nowym samochodem muszę parę rzeczy wymienić i posprawdzać.
Szukam jakiegoś dobrego/zaufanego warsztatu na terenie trójmiasta (najlepiej Gdańsk) i sklepu z częściami.
dodatkowo mam kilka pytań (zaznaczam, że o smochodach wiem mniej więcej tyle, że mają 4 koła i jeżdżą):
1. przy przyśpieszaniu przy około 30km/h na 2-3 biegu samochód delikatnie szarpie na boki (coś jak lekka wibracja) nie mam pojęcia co to może być
2. mam do wymiany lewy tylny amortyzator - jaki najlepiej kupić (i jeśli to jakie zamienniki ) i czy muszę wymienić oba
Warsztat i sklep Gdańsk
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Warsztat i sklep Gdańsk
punkt drugi jest odpowiedzią na punkt pierwszy
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
-
bozser
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0t MY03
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
no nie koniecznie, bo mi mówili, że to może być poduszka pod silnikiem albo coś na przeniesieniu napędu...lucza pisze:punkt drugi jest odpowiedzią na punkt pierwszy
Jakub Bozser
kontakt: [email protected] (patrz linijka wyżej)
kontakt: [email protected] (patrz linijka wyżej)
deLux, gdzie wysylasz bozser'a? Patologic? :)
Jesli chodzi o wszelkiego rodzaju plyny i filtry, to w Gdansku polecam rampe (Grunwaldzka 487 jesli dobrze pamietam). Co do czesci do subarynek, to chetnie sie dowiem, czy gdzies od reki sa do dostania (w dobrych cenach :D).
T.
Jesli chodzi o wszelkiego rodzaju plyny i filtry, to w Gdansku polecam rampe (Grunwaldzka 487 jesli dobrze pamietam). Co do czesci do subarynek, to chetnie sie dowiem, czy gdzies od reki sa do dostania (w dobrych cenach :D).
T.