Impreza po przekładce?

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Impreza po przekładce?

Post 23 cze 2011, o 07:42

juras, rozmawiałem i jest to "niemiec" jedynie co miał to rozwaloną skrzynię ,gość jest zadowolony z samochodu już chyba coś koło roku. Jego znajomy też u nich naprawia swoje GC wolnegossaka i też zastrzeżeń do nich nie ma. Wiadomo to co ty chcesz to jest turbina i to już kilkuletnia ;-) więc "coś" może zawsze wyjść i to bez różnicy czy będzie "igła" czy nie ,nikt na takie auto gwarancji nie da no chyba że kupisz od kogoś co świeżo zrobił remont :cofee: (ale to tez zależy czy dobrze :idea: )

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Impreza po przekładce?

Post 29 cze 2011, o 10:47

Też się zastanawiałem nad tym egzemplarzem, ale mi go odradzono i dostałem przysłowiowy kubeł zimnej wody na głowę - tak więc dalej się rozglądam. :-d
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
Obrazek
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

ODPOWIEDZ