MAM ZAMIAR PRZERZUCIĆ WSZYSTKO DO BUDY 1.6 SILNIK ZAWIESZENIE SKRZYNIE WAŁ MOST ITD Z WRX JDM GC8
I TU MOJE PYTANIE DO ZNAWCÓW NA CO MUSZE UWAŻAĆ CO POWINIENEM ZROBIĆ ITD
CZY INSTALACJE CAŁĄ PRZERZUCAĆ ?
SWAP DO BUDY 1.6 FWD NA 2.0 WRX JDM 4WD!!!!!!
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Ja tam słyszałem, że dopiero do 2.0 budy jakotako wchodzi cały układ napędowy z turbo, a do 1.8/1.6 już niezbyt... Pytanie tylko, ile w tym prawdy - ktoś potwierdzi/zaprzeczy?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Re: SWAP DO BUDY 1.6 FWD NA 2.0 WRX JDM 4WD!!!!!!
pewnie Arti 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

na spokojnie
wyłącz ten CAPS LOCK
wyłącz ten CAPS LOCK
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
NO to mój ulubiony temat,dziwne i nieekonomiczne przeszczepy
.Co potrzebujesz wiedzieć,pytaj o wszystko co chcesz.W skrócie wszystko pasuje p&p jeśli masz kompletnego dawcę i zdrową budę biorcy.Musisz przerzucić wszystko,nawet bak i linki hamulca ręcznego nie wspominając już o belce pod silnikiem i tylnym zawieszeniu ale bez paniki w twojej budzie 1.6 są wszystkie potrzebne otwory.Kup dużo WD-40 i zaopatrz się w gwintowniki ponieważ otwory które będziesz potrzebował są w większości odkryte i mocno zabrudzone więc niema sensu na chama wkręcać w nie śrub.Robiłem już takie operacje na swojej budzie także jakby co pytaj,pozdro.

JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!