Justy GTi
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Justy GTi
Pierwsze primo- da się, drugie primo-różnice są niewielkie. Zapraszam na forum zlosnik.pl tam jest kącik swifta i koledzy wszystko Ci opowiedzą 

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Po takim zabiegu mamy małe, szybkie (0-100 w około 7,5s) 4x4, którym możemy zamiatać na KJS klasę i generalkęmizoo pisze: 6MoNi9, po co taka kombinacja? :)

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
No dokładnie, z naciskiem na 4x4!
A nie wiecie jak tam ze skrzynią, bez różnic?
Chodzi mi o generację II zarówno Swifta jak i Justy
A nie wiecie jak tam ze skrzynią, bez różnic?
Chodzi mi o generację II zarówno Swifta jak i Justy
Radzę Ci i radzę a Ty dalej swoje. Zajrzyj na http://www.zlosnik.pl jest tam grupa zapaleńców bawiących się Swiftami GTi. Odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania.
maf1 pisze:Radzę Ci i radzę a Ty dalej swoje. Zajrzyj na http://www.zlosnik.pl jest tam grupa zapaleńców bawiących się Swiftami GTi. Odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania.
ależ od razu tam napisałam jak tylko przeczytałam Twojego poprzedniego posta :)
No właśnie widzę. I co? Wszystko już wiesz?6MoNi9 pisze: ależ od razu tam napisałam jak tylko przeczytałam Twojego poprzedniego posta :)
Nie przejmuj się początkowym chłodnym przyjęciem. W razie czego będę Cię asekurował i ochłodzę trochę zapały chłopaków w "ciętych ripostach"

mizoo pisze: 6MoNi9, gdzie planujesz starty? :)
Najpierw budowa potem plany startów :) Jakieś Kajtki jakby było za co, oczywiście pierwszorzędna sprawa to kilku sponsorów... a z tym wiadomo, ciężko...
Huhu to fajno dziękuję z góry:)maf1 pisze:No właśnie widzę. I co? Wszystko już wiesz?6MoNi9 pisze: ależ od razu tam napisałam jak tylko przeczytałam Twojego poprzedniego posta :)
Nie przejmuj się początkowym chłodnym przyjęciem. W razie czego będę Cię asekurował i ochłodzę trochę zapały chłopaków w "ciętych ripostach"
Wszystko tam jest opisane, mnie najbardziej koszty interesują
Huhu to fajno dziękuję z góry:)6MoNi9 pisze:
Wszystko tam jest opisane, mnie najbardziej koszty interesują[/quote]
Nie ma sprawy

Jeżeli chodzi o koszty to nalegaj, nalegaj! IMO myślę, że nie będzie to takie drogie. Kwestia silnika i ewentualne jego mody.