Alan, Alan, Alan! pisze: misiu kolorowy, nie wiem co to za ceny, natomiast pamiętam, że za klocki od Leszka "Ferrodo" bez upustów płaciłem jakieś niecałe 300, całkiem możliwe że to było 200 pare. Za tarcze jakoś podobnie za sztukę, nie takie nacinane a zwykłe gładkie po konsultacjach w 4t.
No Misiuniu podałem ceny zestawu który proponowałeś (DS Performanca i tarczunie DBA). I tak wyszło

Klocki 300, tarcze 2*200 -> 700 PLN. Ja napisałem, że
i podtrzymuję. Pomiędzy 700 a 800 PLN różnica jest kosmetycznaJa zresztą uważam, że zestaw (tarcze plus klocki) do WRX na przód tak czy siak zamknie się minimum w przedziale 800-1000 PLN. Taniej się po prostu nie da.

I nadal uważam, że taki zestaw to megadziadostwo, niebezpieczny w eksploatacji, nawet dla takiej lamy jak ja (a może właśnie dlatego

To mają do siebie bardzo twarde zestawy (twarda tarcza, twarda mieszanka klocka) - nie hamują i nie zużywają się prawie wcale - natomiast pięknie się "szklą". Podobnie z oponami (oczywiście bez "szkleniaAlan, Alan, Alan! pisze: Tarczunie mają ponad dwa lata, prawie nówki![]()

Pozdrawiam
Grzegorz