esilon pisze:
gwarancję uzyskania zapisanych /umówionych parametrów czy o gwarancję że się silnik po remapie nie wykrzaczy, a jak sie wykrzaczy to naprawią w ramach gwarancji własnie ?
Esi, zarówno o uzyskanie odpowiednich parametrów tak jak napisałem, bo chyba oszacowanie +/- 10% przez dobrego rzemieślnika parametrów, które powinny być osiągnięte przy użyciu sprecyzowanych części nie jest chyba czymś nieosiągalnym jak i jakąś ograniczoną gwarancję, która tak jak napisałeś da mi prawo do odbudowania silnika na koszt gwaranta pod warunkiem, że użytkowałem samochód zgodnie z zawartymi w umowie zastrzeżeniami
Nie wiem tak to sobie wyobrażam, może naiwny jestem ale tak chciałbym to zrobić.
carfit pisze:
Mały , ale to żadna nowość , od dawna udzielamy gwarancji na remap, i silnik, jeśli motor jest składany wg. Naszej specyfikacji i robiony remap. , oczywiście z pewnymi wykluczeniami jak regularne upalanie na torze , czy stosowanie odp. Olejów i interwaly serwisowe
carfitku, właśnie z tym upalaniem to trudno określić co to znaczy regularnie

Ja jak pojadę jeden raz w roku na SJS i jeden raz do
czwartka na Ułęż to wszystko ale to się może właśnie wtedy stać

I zaczyna się kicha, bo nie wiadomo czy ja przegiąłem czy coś nie tak poszło przy składaniu. Pisząc interwały masz na myśli zadaną przez Was częstotliwość obligatoryjnych przeglądów?
Alan, Alan, Alan! pisze:
Ale skoro o MRT, to może popatrz co wkładają do XB kit. Stroją na mapteku.
Mogę poprosić brata, żeby ich przepytał jakie dokładnie graty pchają i czy ewentualnie wyślą
Alan!, pewnie, że można popatrzeć na specyfikację, jak jeszcze coś z tego zrozumiem to będzie zupełnie fajowo