Niestety coś niedobrego dzieje się z moją imprezką. Gdy puszczam sprzęgło i dodaje gaz wtedy słychać przez chwile to brzęczenie. Nie słychać tego ciąglę tylko zaraz po zmianie biegu przez krótką chwile. Proszę o pomoc nienawidze jak coś mi stuka, puka, brzęczy w aucie i już nie wytrzymuje psychicznie
brzęczenie ;/
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
brzęczenie ;/
Witam,
Niestety coś niedobrego dzieje się z moją imprezką. Gdy puszczam sprzęgło i dodaje gaz wtedy słychać przez chwile to brzęczenie. Nie słychać tego ciąglę tylko zaraz po zmianie biegu przez krótką chwile. Proszę o pomoc nienawidze jak coś mi stuka, puka, brzęczy w aucie i już nie wytrzymuje psychicznie
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Re: brzęczenie ;/
pewnie chodzi o blaszki oddzielające rury od podwozialeon pisze:Osłona wydechu ?
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.