Manual

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Piskoor
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Forester S-Turbo 2002 / Outback 2.5 2008 Viessmann Edition By Jako
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Manual

Post 22 gru 2012, o 18:42

Do prawdopodobnie outbackowego nabytku przydałby się jakiś manual...
Ściągnąłem co prawda instrukcję skróconą ale najciekawsze co w niej znalazłem to info ze kierunkowskaz prawy uruchamiamy przełączając dźwignię w górę a lewy w dół...
Mam ciut większe aspiracje. :-)

Dołączona instrukcja została wykonana w języku wurstli i dokumenten bitte a ze względu na dobre wspomnienia po mojej profesor od ww. języka na studiach która zaliczyła mi pierwszy i jedyny rok nauki..na roku czwartym i życzyła bym nigdy nie.musiał rozmawiać po germańsku..chciałbym jednak coś w języku zrozumiałym bardziej... czyt. polski. lub ciut mniej czyt. angielskim

Outback 2007 2.5 aut.

One cappucino per favore - Danke

gebolp
3 gwiazdki
Auto: OBK '07
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Manual

Post 23 gru 2012, o 11:35

Szczerze? Kilusetstronicowa cegiełka z obszernym rozdziałem nt. pasów i poduszek. Ja dostałem egzemplarz z okładką od modelu po lifcie a w środku treści opisujące model przed liftem :wall:
W sieci są dostępne instrukcje modeli na amerykański rynek, inne schowki w konsoli itp. Mogę coś takiego podesłać.
Kiedyś próbowałem mój egzemplarz skanować, ale klejony grzbiet sprawia, że skany wychodzą kiepskie.
Masz jakieś pytania to odpowiem.
Sowy nie są tymi za kogo się podają (Miasteczko Twin Peaks)

ODPOWIEDZ