kontrolka silnika

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Oskarus
0 gwiazdek
Auto: subaru
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: kontrolka silnika

Post 30 gru 2012, o 00:33

Z uwagi na fakt iż ta marka zobowiązuje to jeszcze przed bramą :giggle:
TERZO pisze:
inquiz pisze:no i w ogłoszeniu o problemach o których napisano na początku ani słowa :whistle:
Po co zniechęcać klientów ;-)

A ten ogień na tłoki to zaraz za bramą autohandlu czy kiedy? :roll: :mrgreen:

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 30 gru 2012, o 00:45

Oskarus pisze: Gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że samochód kupiłem pod siebie i najpierw chcę się uporać z problemem
taaa, a od razu wystawiłeś ogłoszenie nawet przed diagnozą co mu naprawdę jest. i jakby przyszedł napalony frajer który się nie zna na niczym to odjechałby zagadką w cenie normalnego buga.

nikt nie mówi że auto to szrot ale skoro ponoć się znasz to przez internet się auta nie diagnozuje, zastosowałeś typowo handlarskie podejście w tym przypadku więc się nie dziw reakcji.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Oskarus
0 gwiazdek
Auto: subaru
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 30 gru 2012, o 01:05

Informacja od moderatora:
Oskarus nie zniży się do twojego poziomu i nie będzie z tobą dyskutował.Wszyscy internauci zrozumieli to więc jak i ty dorośniesz to też jest szansa że zrozumiesz. Póki co to sprawdź czy lekcje odrobione bo za dwa dni szkoła.
Osarus zamknął laptopa i nie ma ochoty z tobą dyskutować .
Wszystkim pozostałym składa najlepsze życzenia w nadchodzącym roku i jak najmniej usterek

inquiz pisze:
Oskarus pisze: Gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że samochód kupiłem pod siebie i najpierw chcę się uporać z problemem
taaa, a od razu wystawiłeś ogłoszenie nawet przed diagnozą co mu naprawdę jest. i jakby przyszedł napalony frajer który się nie zna na niczym to odjechałby zagadką w cenie normalnego buga.

nikt nie mówi że auto to szrot ale skoro ponoć się znasz to przez internet się auta nie diagnozuje, zastosowałeś typowo handlarskie podejście w tym przypadku więc się nie dziw reakcji.

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 30 gru 2012, o 03:09

Oskarus delegacja albańskich szwaczek też Ci składa najlepsze życzenia na nowy rok. a w komisie wszystkich aut od pierwszego właściciela, księdza emeryta rocznik 29, w pełni sprawnych technicznie bez żadnych usterek.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

ODPOWIEDZ