Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
Oskarus
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Z uwagi na fakt iż ta marka zobowiązuje to jeszcze przed bramą
TERZO pisze:inquiz pisze:no i w ogłoszeniu o problemach o których napisano na początku ani słowa

Po co zniechęcać klientów
A ten ogień na tłoki to zaraz za bramą autohandlu czy kiedy?

Oskarus
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Oskarus pisze:
Gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że samochód kupiłem pod siebie i najpierw chcę się uporać z problemem
taaa, a od razu wystawiłeś ogłoszenie nawet przed diagnozą co mu naprawdę jest. i jakby przyszedł napalony frajer który się nie zna na niczym to odjechałby zagadką w cenie normalnego buga.
nikt nie mówi że auto to szrot ale skoro ponoć się znasz to przez internet się auta nie diagnozuje, zastosowałeś typowo handlarskie podejście w tym przypadku więc się nie dziw reakcji.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
Oskarus
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Informacja od moderatora:
Oskarus nie zniży się do twojego poziomu i nie będzie z tobą dyskutował.Wszyscy internauci zrozumieli to więc jak i ty dorośniesz to też jest szansa że zrozumiesz. Póki co to sprawdź czy lekcje odrobione bo za dwa dni szkoła.
Osarus zamknął laptopa i nie ma ochoty z tobą dyskutować .
Wszystkim pozostałym składa najlepsze życzenia w nadchodzącym roku i jak najmniej usterek
inquiz pisze:Oskarus pisze:
Gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że samochód kupiłem pod siebie i najpierw chcę się uporać z problemem
taaa, a od razu wystawiłeś ogłoszenie nawet przed diagnozą co mu naprawdę jest. i jakby przyszedł napalony frajer który się nie zna na niczym to odjechałby zagadką w cenie normalnego buga.
nikt nie mówi że auto to szrot ale skoro ponoć się znasz to przez internet się auta nie diagnozuje, zastosowałeś typowo handlarskie podejście w tym przypadku więc się nie dziw reakcji.
Oskarus
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Oskarus delegacja albańskich szwaczek też Ci składa najlepsze życzenia na nowy rok. a w komisie wszystkich aut od pierwszego właściciela, księdza emeryta rocznik 29, w pełni sprawnych technicznie bez żadnych usterek.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz