Komputer do GC8 STI ra v-ltd
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
leks
- 0 gwiazdek
- Auto: WRX STI type RA V-S LM WRC, EVO 9 r500r
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam
Potrzebuję informacji oraz pomocy w doborze komputera do GC8 STI ra v-ltd 99r
Interesuje mnie: ALS procedura startu, usunięcie przepływki
Najlepszy stosunek ceny do jakości
Co polecacie a od czego trzymać się z daleka???
Potrzebuję informacji oraz pomocy w doborze komputera do GC8 STI ra v-ltd 99r
Interesuje mnie: ALS procedura startu, usunięcie przepływki
Najlepszy stosunek ceny do jakości
Co polecacie a od czego trzymać się z daleka???
Re: Komputer do GC8 STI ra v-ltd
Simtek Plus, ew. Alcatek - choc z tym drugim troche trudniej moze byc w warunkach polskich (niezle ecu, ale z supportem bywa ciezkawo, chociaz jak sie postarac, mozna sie dobic do nich, mnie sie udalo ;))
Oczywiscie to nadal - zwlaszcza w warunkach polskich - dosc sporawe koszta, ale dosc fajne ecu w obu przypadkach, z duza iloscia interesujacych fukncji.
Jak sie dobrze przyjrzec funkcjom i mozliwosciom - Syvecs tez wychodzi w miare nienajgorzej, ale mimo wszystko to juz sporo wyzsze ceny. Z tym, ze ma od razu als/lc, za ktore w oby powyzszych przypadkach i tak trzeba zaplacic.
Na rynku wtornym zdarzaja sie rozne opcje tez, jakies starsze Gemsy, Autroniki, czasem Hydry, ale tego ostatniego mocno nie polecam :) (cos mi sie po glowie kolacze, ze Gemsy tez jakies specjalnie user-friendly dla mapperow nie sa?)
Oczywiscie to nadal - zwlaszcza w warunkach polskich - dosc sporawe koszta, ale dosc fajne ecu w obu przypadkach, z duza iloscia interesujacych fukncji.
Jak sie dobrze przyjrzec funkcjom i mozliwosciom - Syvecs tez wychodzi w miare nienajgorzej, ale mimo wszystko to juz sporo wyzsze ceny. Z tym, ze ma od razu als/lc, za ktore w oby powyzszych przypadkach i tak trzeba zaplacic.
Na rynku wtornym zdarzaja sie rozne opcje tez, jakies starsze Gemsy, Autroniki, czasem Hydry, ale tego ostatniego mocno nie polecam :) (cos mi sie po glowie kolacze, ze Gemsy tez jakies specjalnie user-friendly dla mapperow nie sa?)
Jacek "AMI" Rudowski
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru STi GC8
Czesc Mam sterownik AlcaTek control systems 2007 E1S96 v0.1.1..
mam do niego wszystko co potrzebne do jego strojenia.. Sterownik jest super jest juz ze strojony w moim aucie na 373,6Km 550Nm
mam tylko problem z ALS i LC ten sterownik ma te funkcje ale sa zablokowane nie wiem gdzie do kogo sie zgłosić o pomoc ze zdobyciem kodu ktory to odblokuje.
wiadomo ze nie za darmo.. numer seryjny sterownika to E1S96.0126 prosze o pomoc dzieki
mam do niego wszystko co potrzebne do jego strojenia.. Sterownik jest super jest juz ze strojony w moim aucie na 373,6Km 550Nm
mam tylko problem z ALS i LC ten sterownik ma te funkcje ale sa zablokowane nie wiem gdzie do kogo sie zgłosić o pomoc ze zdobyciem kodu ktory to odblokuje.
wiadomo ze nie za darmo.. numer seryjny sterownika to E1S96.0126 prosze o pomoc dzieki
Do producenta, najlepiej za posrednictwem swojego tunera.
Powodzenia.
Powodzenia.
Jacek "AMI" Rudowski
Oczywiscie pozostaje kwestia sensu :) w ulicznym aucie jest on znikomy, ale kto bogatemu zabroni...
No i oczywiscie masz swiadomosc koniecznosci dokonania przerobek przy przepustnicy, jesli chcesz miec prawdziwy als, a nie tylko strzaly z wydechu?
No i oczywiscie masz swiadomosc koniecznosci dokonania przerobek przy przepustnicy, jesli chcesz miec prawdziwy als, a nie tylko strzaly z wydechu?
Jacek "AMI" Rudowski
Ja bym w tym temacie rozmawiał z tym, kto ma to stroić, jak to ktoś kumaty to doradzi coś normalnego...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
Stroi to naprawde ktos kumaty ale problem w tym ze nie ma kontaktu z producentem.
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
Moim zdaniem najlepiej odpuscic sobie te bajery - chyba, ze budujesz rajdowke. Ale prawdziwa, a nie "rajdowke".
Jacek "AMI" Rudowski
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
ja tu zostanę poddany linczowi bo powiem ms3x :) mam jeździ:) i jeszcze nie wybuchło, strojenie paliwa to banał przy ms z autotune...
ale nie polecam jeżeli masz małe pojecie o temacie.
mi troszkę zeszło żeby to dziadostwo ogarnąć, nadal się uczę i sporo mi brakuje do tego żeby wszystko było na 100% :)
aa no i sporo seryjnych gratów wymieniłem na inne - układ paliwowy, cewki, triggery, czujnik temp... i jeszcze pewnie milion innych
życzę sukcesu pozdro
ale nie polecam jeżeli masz małe pojecie o temacie.
mi troszkę zeszło żeby to dziadostwo ogarnąć, nadal się uczę i sporo mi brakuje do tego żeby wszystko było na 100% :)
aa no i sporo seryjnych gratów wymieniłem na inne - układ paliwowy, cewki, triggery, czujnik temp... i jeszcze pewnie milion innych
życzę sukcesu pozdro
type R :D