Witajcie , jestem nowym posiadaczem Subarynki i zastanawia mnie jedna rzecz . Mianowicie auto ma uszkodzony przód , stad niska cena za jaka ją nabylem no ale mniejsza o to , w samochodzie jest rozbity zderzak , maska , prawy blotnik i prawy reflektor i jest przesuniety delikatnie pas przedni - do wymiany . Chcialbym sie bardzo od was dowiedzieć jaka jest szansa przeszczepu przodu do mojego "bug-eyea" od młodszego braciszka "blob-eyea" ? Przód po lifcie zdecydowanie bardziej mi sie podoba ;)
Dziękuję serdecznie za pomoc .
Pozdrawiam.
Przeszczep Przodu :)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Przeszczep Przodu :)
szewski, Twoje auto ... rób co chcesz 
zmienisz między innymi: maskę, błotniki, lampy, zderzak, grill, pas przedni .. imasz bloba zamiast buga ... a do pełnego lifingu, musisz zmienić jeszcze tylne lampy i tylny zderzak

zmienisz między innymi: maskę, błotniki, lampy, zderzak, grill, pas przedni .. imasz bloba zamiast buga ... a do pełnego lifingu, musisz zmienić jeszcze tylne lampy i tylny zderzak

Piter , ale ogolnie nie ma z tym wiekszego kłopotu ? :) cenowo to wychodzi mniej wiecej tak jak z czesciami na allegro czyli do 1500zł ? :)
Dzięki Ci wielkie za zainteresowanie i za pomoc :)
Jak wsio przełożysz to nie ma problemu... tylko czy za te wszystkie rzeczy wydasz 1500 zł ?? nie wydaje mi się...szewski pisze:Piter , ale ogolnie nie ma z tym wiekszego kłopotu ? :) cenowo to wychodzi mniej wiecej tak jak z czesciami na allegro czyli do 1500zł ? :)
za same lampy wydasz z 1800 zł, a jak dodasz pas przedni, błotniki, zderzaki, maskę to pewnie i 5 tyś braknie...