Przeszczep Przodu :)

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
szewski
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Przeszczep Przodu :)

Post 27 mar 2013, o 19:56

Witajcie , jestem nowym posiadaczem Subarynki i zastanawia mnie jedna rzecz . Mianowicie auto ma uszkodzony przód , stad niska cena za jaka ją nabylem no ale mniejsza o to , w samochodzie jest rozbity zderzak , maska , prawy blotnik i prawy reflektor i jest przesuniety delikatnie pas przedni - do wymiany . Chcialbym sie bardzo od was dowiedzieć jaka jest szansa przeszczepu przodu do mojego "bug-eyea" od młodszego braciszka "blob-eyea" ? Przód po lifcie zdecydowanie bardziej mi sie podoba ;)

Dziękuję serdecznie za pomoc .
Pozdrawiam.

piter
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legacy

Re: Przeszczep Przodu :)

Post 27 mar 2013, o 20:06

szewski, Twoje auto ... rób co chcesz ;-)
zmienisz między innymi: maskę, błotniki, lampy, zderzak, grill, pas przedni .. imasz bloba zamiast buga ... a do pełnego lifingu, musisz zmienić jeszcze tylne lampy i tylny zderzak :-)

szewski
0 gwiazdek

Post 27 mar 2013, o 21:00

Piter , ale ogolnie nie ma z tym wiekszego kłopotu ? :) cenowo to wychodzi mniej wiecej tak jak z czesciami na allegro czyli do 1500zł ? :)

Dzięki Ci wielkie za zainteresowanie i za pomoc :)

Krysztal
4 gwiazdki
Auto: rajdowe i cywilne

Post 31 mar 2013, o 13:11

szewski pisze:Piter , ale ogolnie nie ma z tym wiekszego kłopotu ? :) cenowo to wychodzi mniej wiecej tak jak z czesciami na allegro czyli do 1500zł ? :)

Dzięki Ci wielkie za zainteresowanie i za pomoc :)
Jak wsio przełożysz to nie ma problemu... tylko czy za te wszystkie rzeczy wydasz 1500 zł ?? nie wydaje mi się...

za same lampy wydasz z 1800 zł, a jak dodasz pas przedni, błotniki, zderzaki, maskę to pewnie i 5 tyś braknie...
Obrazek

ECU Master DET3 - montaż, strojenie'

ODPOWIEDZ