Witam,
wiem, że reperaturki tylnych błotników od civica 96' tudzież od peugeota 405 pasują do sedana. Czy ktoś może potwierdzić, że będą pasowały do wanienki z 2000r. - wersja ssąca powoli ;)
Reperaturki do wanny
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Reperaturki do wanny
Nikt nie dłubie w kombikach?? Takie rodzinne pojazdy od razu się złomuje?? ;)
Jeżeli ktoś będzie miał podobny problem to z doświadczenia powiem, że po lekkiej modyfikacji reperaturki z civica pasują.
Swierzy, z którego Civica?
I super że dzielisz się wiedzą!
I super że dzielisz się wiedzą!
- Załączniki
-
- images.jpg (6.49 KiB) Przejrzano 1341 razy
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
A wrzuciłbyś jakieś fotki przed i po
?

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Jakby się dało wleźć na aledrogo to bym wynalazł te, które zostały wstawione - był to na pewno rocznik 96' ale jaka buda to nie pamiętam.
Fotki będę mógł zrobić jak auto zostanie polakierowane - niestety fotkami "przed" nie dysponuję - 6 rok już jeżdżę tym autem i jakoś mu sesji nie zrobiłem - ale powoli do tego dorastam ;)
Fotki będę mógł zrobić jak auto zostanie polakierowane - niestety fotkami "przed" nie dysponuję - 6 rok już jeżdżę tym autem i jakoś mu sesji nie zrobiłem - ale powoli do tego dorastam ;)
Do wanny masz gotowe reperaturki- nic nie musisz kombinować...Dostepne na alledrogo....W dodatku w dwóch opcjach :D
Minus? dla Nie których..cena :)
Pozdro
Minus? dla Nie których..cena :)
Pozdro
Nie każdy widzi sens utopienia kilku tysięcy w jednej stronie swojego pojazdu.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Swierzy pisze: Nie każdy widzi sens utopienia kilku tysięcy w jednej stronie swojego pojazdu.
Czyli prawie 1/3 wartości autka

Zresztą bogatemu się nie zabroni
Jeździć nie umiem, ale się staram 

Hahaha...ja skorzystałem z opcji wypłaty z ubezpieczalni z OC sprawcy...pewnej przygody...Szczęście w nie szczęściu, ale ucierpiało właśnie tylne nadkole...Więc se je naprawiłem :P
W innym układzie pewnie też nie wykartkowałbym tylu PLN'ów...Ale według Mnie to najlepsza opcja jeśli chce się mieć to dobrze zrobione i na lata...U MNie 3sezony przejeździło i grama rudej się nie pojawiło..za to na drugiej stronie gdzie była wstawiana jakaś łata...Po zimie wyszedł na nowo purchel :/
W innym układzie pewnie też nie wykartkowałbym tylu PLN'ów...Ale według Mnie to najlepsza opcja jeśli chce się mieć to dobrze zrobione i na lata...U MNie 3sezony przejeździło i grama rudej się nie pojawiło..za to na drugiej stronie gdzie była wstawiana jakaś łata...Po zimie wyszedł na nowo purchel :/