Lakiernik i PDR Krakow i okolice

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Polubił: 166 razy
Polubione posty: 102 razy

Lakiernik i PDR Krakow i okolice

Post 7 kwie 2013, o 21:09

Hej,
moja swinka skarbonka troche ciezko zniosla zime, rysy do metalu tu i tam, wgniotki (150) - ktore wygladaja jak od drobnego gradu czy lodu spadajacego z drzew, pare odpryskow lakieru w roznych miejscach oraz co najgorsze kilka rdzo-parchow nad gorna krawedzia przedniej szyby (przy uszczelce). AC wycenilo i wyplacilo - niestety opcja kosztorysowa wiec szalu nie ma, zatem droga redakcjo: prosze o doradzenie jakiegos rozsadnego (w sensie jakosc/cena) lakiernika i zarazem speca od PDR w Kraku lub okolicach.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: Lakiernik i PDR Krakow i okolice

Post 7 kwie 2013, o 21:15

jimiasty, wpadnij na weekend do Jeleniej Góry to Ci to zrobię :cofee:

jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 7 kwie 2013, o 22:37

Piter 35 pisze:jimiasty, wpadnij na weekend do Jeleniej Góry to Ci to zrobię :cofee:
Slabo sprecyzowalem okolice Krakowa :) Ale tak czy inaczej raczej weekend nie wystarczy.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 310 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 7 kwie 2013, o 23:11

jimiasty, jeżeli chodzi wgnioki to z czystym sumieniem mogę Ci polecić ten podkrakowski warsztat

jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 kwie 2013, o 00:21

So What! pisze:jimiasty, jeżeli chodzi wgnioki to z czystym sumieniem mogę Ci polecić ten podkrakowski warsztat
Rozumiem, ze znasz ich z autopsji.
A jakis lakiernik? Ten Tadeusz Krawczyk z Zielonek: http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=1048 dalej jest godny polecenia? Bo wgniotki, wgniotkami, ale bardziej mnie martwia drobne rdzo-purchlaki, ktore wyskoczyly nad krawedzia szyby, zaraz przy uszczelce i pare ubytkow w lakierze, ktore pasowaloby oczyscic i porzadnie zamalowac zanim ruda sie dobierze.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 310 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 8 kwie 2013, o 10:00

jimiasty pisze: Rozumiem, ze znasz ich z autopsji.
Tak. Byłem u niego kilka razy.
Jeżeli chodzi o zakład lakierniczy w Zielonkach, to się nie wypowiem, bo nie korzystałem.
Korzystałem natomiast usług tej blacharni - współpracują z lakiernikiem w okolicach ul. Armii Krajowej.
Korzystałem także z usług tej blacharni/lakierni
W obu przypadkach było ok. Z usług tej pierwszej blacharni korzysta także ASO EFP

jimiasty
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 kwie 2013, o 11:20

So What! pisze: Korzystałem także z usług tej blacharni/lakierni
O widzisz, tzw Bingo! Mam pod nosem, a i do euroglassu rzut beretem w razie gdyby trzeba bylo szybe zdzierac. Dzieki wielkie.

ODPOWIEDZ