Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
cienqi
- 0 gwiazdek
- Auto: '95 Impreza
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
WITAM!
Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale raczej jeśli chodzi o przekładkę to raczej będzie to dział techniczny
A więc szukam kogoś solidnego z województwa mazowieckiego lub lubelskiego zajmującego się przekładkami Imprezki. Chodzi mi tutaj o Imprezę WRX z 95 roku.
Jedyne co udało mi się jak narazie znaleźć to gość z allegro z Piaseczna lub pod. Może ktoś już tam przekładał autko i wie coś o tym gościu ?
Najlepiej by było jakby była to przekładka już z częściami ponieważ nie bardzo mam czas na latanie za nimi.
+ chciałbym zrobić malowanie komory silnika na inny kolor oraz czyszczenie całego silnika bo troszkę angol zaniedbał.
Czy możecie mi kogoś polecić w miarę szybkiego i solidnego ?
Pozdrawiam, Marcin! 
cienqi
-
cienqi
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Podbijam temacik.
Naprawdę nikt nic nie wie ?
cienqi
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Zadzwoń do dobrych nie-ASO jak Bajeczna czy 4turbo. ale czy to się opłaca to już rzeczywistość zweryfikuje, jak nie jest to jakaś rzadka wersja to przekładanie zwykłego GTka nie ma sensu - dobry warsztat i części będą sporo kosztować.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
Dyziek
- 2 gwiazdki
- Auto: Blobeye Wagon & Trabant
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
cienqi pisze:
allegro z Piaseczna lub pod. Może ktoś już tam przekładał autko i wie coś o tym gościu
Nie chcę nikogo wprowadzić w błąd... nie wiem czy o te osoby Ci chodzi. Zapoznaj się z tematem:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Dyziek
-
Dyziek
- 2 gwiazdki
- Auto: Blobeye Wagon & Trabant
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
cienqi,inny login itd., nie wiem czy mają ze sobą coś wspólnego, tak jak pisałem powyżej nie chcę nikogo wprowadzać w błąd czy też nie daj Boże niesłusznie oczernić - proponuję Ci poczytać wątek o zakładzie z Zalesia (k. Piaseczna) na forum z kropką. Jest sporo informacji również o pewnym sąsiadującym warsztacie (podwieszony temat w technicznym)
Dyziek
-
niedzwiadz
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester był > GVXL7 jest
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
To ten sam zakład co na kropce jest opisywany.
Drugi zakład w Zalesiu to ten:
http://www.warsztatsubaru.pl/.
Jestem świeżak na tym forum, ale z drugim miałem ciut ciut do czynienia jestem zadowolony. Właściciel ceni się normalnie i wg. mojej oceny robi robotę dobrze i uczciwie.
Do tego na Słonecznej nieopatrznie chciałem się na robotę umówić, ale chyba opatrzność nade mną czuwała ;)
"Wlewam w swoje oczy kufel piwa i cała Polska wygląda inaczej"
niedzwiadz
-
cienqi
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Dzięki Dyziek !
OK dzięki niedzwiadz, już wysłałem zapytanie do tego warsztatu w Zalesiu zobaczymy co odpiszą. Na sierpień potrzebuje już zarejestrowane auto więc miejmy nadzieję, że zrobią to w miarę szybko i sprawnie :)
cienqi