Może mi ktoś zdradzi trick, co zrobić, abym nie musiał za każdym razem tłumaczyć każdemu, kto wsiada po raz pierwszy ze mną do Subarynki, aby nie ciągnął za klamkę póki nie wcisnę jeszcze raz przycisku unlock w pilocie? Dla mniej wtajemniczonych, w mojej wersji US-spec po naciśnięciu przycisku unlock na pilocie otwierają się tylko drzwi kierowcy. Dopiero jak nacisnę drugi raz przycisk unlock w krótkim odstępie czasu (ale też nie za krótkim, typu podwójny klick lewym myszki) otwiera się reszta drzwi plus bagażnik.
Powiem tak- zwykle, gdy wciskam po raz drugi, to ktoś w tym momencie ciągnie za klamkę i wiadomo jaki jest tego efekt... Pozostaje mi w myślach wypowiedzieć szpetne słowo. Chciałbym czynić dobro i nieść wokół radość, dlatego też bracia pomóżcie, abym stał się lepszym człowiekiem.
Tak przy okazji jeszcze jedna rzecz. Amerykanie wymyślili udogodnienie takie, że jak wsiądę do samochodu i chce posłuchać właśnie ważnego komunikatu ze stacji radiowej płynącego przez wysokiej jakości oryginalne przetworniki elektroakustyczne, to dla bezpieczeństwa przed tym, abym nie uciekł z pojazdu z przerażenia jakością dźwięku to muszę wpiąć pas. W przeciwnym wypadku dochodzi do mnie w Qurwiający rytmiczny dźwięk ding ding ding-pomimo, iż jeszcze nie odpaliłem nawet silnika.
Może da się coś z powyższymi systemami bezpieczeństwa zrobić?
Centralny us-spec dla ociężałych umysłowo
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
skokus_2006
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Outback Sport 2,5 2006 , Mazda Mx-5 1,6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0