Witam,
Czy ktoś może mi doradzić jak i czy można zainstalować system klimatyzacji do Subaru Impreza GT rocznik 95? Dodam, że to auto seryjnie takiego systemu nie miało.
Nikt jak dotąd nie był w stanie odpowiedzieć mi w konkretny i pomocny sposób stąd liczę na Was.
Czy zna ktoś zaufanego specjalistę, który podjąłby się takiego zadania. Tylko błagam nie przekonujcie mnie o ekonomicznym sensie takiej akcji bo gdybym myślał o ekonomicznym sensie samochodu to nie myślałbym o wyżej wymienionym aucie ;)
Z góry dzięki,
Krzysztof
Klimatyzacja Impreza GT 95
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
Krzysztof Impreza GT
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Klimatyzacja Impreza GT 95
Nie wiem ile kosztuje taki zabieg ale da sie zrobić . Poszukaj klamotów od anglika . Nie zapomnij o konicznych zmianach nagrzewnicy/chłodnicy za schowkiem pasażera . Najwiekszy problem jest z dołożeniem drugiej chłodnicy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 246 razy
- Polubione posty: 527 razy
Krzysztof Impreza GT, spytaj vibowita jak wróci z wakacji. On ten temat przerabia odkąd ma swojego GT

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Witam . Po pierwsze z anglika nic nie podpasuje , inna chłodnica , nagrzewnica , weze itd . nawet sprezarka klimy bedzie miala inne wyjscia . posiadam taki komplet z europejskiej wersji , caly komplet to koszt ok 1200 zł . jestem z okolic jeleniej góry . montaz nie powinien trwac dłuzej niz 1 dzien . na allegro znajdziesz mnie pod nickiem daniel027 . firma dreamcars .pozdrawiam
-
Krzysztof Impreza GT
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Daniel dzięki za ofertę. Na 100% się odezwę to pogadamy co i jak.
Chłopaki dzięki za rady. Temat już nieco zgłębiłem i faktycznie musi być to osprzęt z wersji EU - inaczej za dużo jest przeróbek i traci to sens. Patrząc na proporcje tych co otworzyli mój post a tych co napisali nie jest to chyba popularny przypadek ;), ale nie zamierzam się poddawać
Chłopaki dzięki za rady. Temat już nieco zgłębiłem i faktycznie musi być to osprzęt z wersji EU - inaczej za dużo jest przeróbek i traci to sens. Patrząc na proporcje tych co otworzyli mój post a tych co napisali nie jest to chyba popularny przypadek ;), ale nie zamierzam się poddawać