Gdzie do serwisu w Lodzi oprucz dealer? Turbina glosna
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Gdzie do serwisu w Lodzi oprucz dealer? Turbina glosna
Czesc.
Jechalem w jednom strone 75 km i wszystko OK. Auto stalo 6 godzin na podwurku i jak wyjerzdzalem to po wyrzej 3000 obrotach silniku to turbina nie pisczala jak czajnik tylko jak odrzutowiec przy od lotu. Co to morze byc i gdzie morze ktos mi to przeglondnonc?
Macie jakiegos znajomego warsztatu z kturego korzystacie?
2011 Subaru WRX.
Morze dodam ze auto mam sprowadzone ze stanuw to nie mam gwarancji i unikam zaplacic wiencej u delera jak bym mugl... jak nie to pojade.
Sprawdzilem w Accessport ile boost PSI mam, i wszystko jest w normie... wyglonda ze nie cieknie. Auto nie gubi przyspieszenia, tylko wyje bardzo.
Dziekuje.
Jechalem w jednom strone 75 km i wszystko OK. Auto stalo 6 godzin na podwurku i jak wyjerzdzalem to po wyrzej 3000 obrotach silniku to turbina nie pisczala jak czajnik tylko jak odrzutowiec przy od lotu. Co to morze byc i gdzie morze ktos mi to przeglondnonc?
Macie jakiegos znajomego warsztatu z kturego korzystacie?
2011 Subaru WRX.
Morze dodam ze auto mam sprowadzone ze stanuw to nie mam gwarancji i unikam zaplacic wiencej u delera jak bym mugl... jak nie to pojade.
Sprawdzilem w Accessport ile boost PSI mam, i wszystko jest w normie... wyglonda ze nie cieknie. Auto nie gubi przyspieszenia, tylko wyje bardzo.
Dziekuje.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Re: Gdzie do serwisu w Lodzi oprucz dealer? Turbina glosna
Siemka,
Niestety w Łodzi nie ma pewnych speców od Subaru. Najlepiej podjechać na Rojną do ASO Point. Może masz jakąś nieszczelność tylko.
Jak to jakaś pierdoła to powinni pomóc.
Ewentualnie można się umówić na minispota z chłopakami w Łodzi i obejrzeć auto.
Niestety w Łodzi nie ma pewnych speców od Subaru. Najlepiej podjechać na Rojną do ASO Point. Może masz jakąś nieszczelność tylko.
vel misza, Pozdrawiam!
Zadzwonilem do Subaru Lodz i dopiero na jutro jestem umuwiony. Powiedzieli ze 30 zl przeglondnonc s kond to powietrze cieknie. Zobaczymy i dziekuje. :)miszozon pisze:Siemka,
Oh no... not this again.freediver pisze:Pisownia też rodem z USA

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
freediver pisze: Pisownia też rodem z USA
Nie czepiajcie się... W miesiąc nikt się nie nauczy Polskiego.
Z resztą bardzo dobrze, że scrmnwrx ma to uwzględnione w podpisie, bo na "kropce" wystarczająco mu się oberwało.
Daj znać co powiedzieli w ASO.
vel misza, Pozdrawiam!
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie zauważyłem i przepraszam, myślałem że TTTM ;)
-
kropi
- 0 gwiazdek
- Auto: 1998 Forester 2.0, 1999 Legacy 2.5
Koledzy, czy oprócz ASO znacie warsztat, który sczyta mi błędy z komputera? Mój zaprzyjaźniony warsztat ma sprzęt, który niestety nie był w stanie dogadać się z Legackiem, ponoć za stara wersja (1999) i nie widzi sterownika. Check zapala się po nagrzaniu silnika, nawet na ciepłym też nie od razu, auto jeździ normalnie ale irytuje mnie ta lampka.
Re:Rzetelny mechanik w Szczecin lub okolice
Witam. Czy ktoś posiada namiary na fachowy warsztat znajacy sie na rzemiośle i na Foresterze. Szczecin lub okolice.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
michuroleta
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy kombi 2,5 GX 99' sprzedany :(
Kropi, z tego, co pamiętam, kod błyskowy pokazywał błąd pierwsze sondy. Możliwe, że katalizator, albo dziura w wydechu.
-
kropi
- 0 gwiazdek
- Auto: 1998 Forester 2.0, 1999 Legacy 2.5
Odp: Gdzie do serwisu w Lodzi oprucz dealer? Turbina glosna
Temat ogarnięty, awaria sondy lambda (wymieniona) i knock sensora (podwiązany), check nie mruga a spalanie -30%