Wydech z WRX do wolnossaka
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Wydech z WRX do wolnossaka
Zakupiłem w UK zestaw z fotki poniżej - pochodzi podobno z doładowanej wersji z 2004r. Zamierzam to zainstalować w moim wolnossaku z 2006r. Może ktoś mi podpowie czy podejdzie bez problemu do mojego auta sam końcowy tłumik ?
Re: Wydech z WRX do wolnossaka
Powinien podejść .Oczywiscie tylko koncowy.
If in Doubt just flat out ....
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Do tej wersji sam końcowy na pewno podejdzie sam zakładałem znajomemu do gx z 2004 roku taki końcowy podobny do tego z napisem STI i pasował lecz nie był do końca zadowolony z zakupu bo brzmiał jakoś mało basowo zaś w miom kombi 99' nie pasowałby tylko ten trzeci zaczep na wieszak tuż za puszką bo był za daleko w prawo i nie wszedłby na ten gumowy wieszak zaś te dwa boczne były w odpowiednim miejscu
"OLD SUBARU NEVER DIE"
dziękuję za podpowiedzi
paczka z UK będzie lada dzień więc sprawdzę i potwierdzę kompatybilność tego tłumika z moim modelem auta.
ps. dwa pozostałe elementy z fotki to jakieś katalizatory czy zwyczajne, nic nie warte kawałki wydechu ?

paczka z UK będzie lada dzień więc sprawdzę i potwierdzę kompatybilność tego tłumika z moim modelem auta.
ps. dwa pozostałe elementy z fotki to jakieś katalizatory czy zwyczajne, nic nie warte kawałki wydechu ?