witam! kupiłem legacy 2.0 lpg 165 KM r. 2006 BL/BPS
1...potrzebuje wymienic rozrząd i nie wiem jaki ma byc, tzn. moze jest jakis symbol lub numer katalogowy tego rozrządu?
2...musze wymienic sprzęgło i chciałbym zamienic dwumase na jednomase tylko nie wiem z jakiego modelu szukac wiem tylko tyle ze z forestera ale jakiego? prosze o dokładne dane jezeli moze ktos pomóc...
wymiana rozrządu i sprzęgła z dwumasy na jednomasę
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: wymiana rozrządu i sprzęgła z dwumasy na jednomasę
W kazdym warsztacie ogarniajacym Subaru powinni wiedziec jakie czesci sa potrzebne.kostek pisze:witam! kupiłem legacy 2.0 lpg 165 KM r. 2006 BL/BPS
1...potrzebuje wymienic rozrząd i nie wiem jaki ma byc, tzn. moze jest jakis symbol lub numer katalogowy tego rozrządu?
2...musze wymienic sprzęgło i chciałbym zamienic dwumase na jednomase tylko nie wiem z jakiego modelu szukac wiem tylko tyle ze z forestera ale jakiego? prosze o dokładne dane jezeli moze ktos pomóc...
A jesli chcesz wiedziec tak z ciekawosci to: http://opposedforces.com/parts/
Re: wymiana rozrządu i sprzęgła z dwumasy na jednomasę
Jeżeli chodzi o rozrząd to nie musi być warsztat ogarniający subaru wystarczy dobry sklep motoryzacyjny. Z tego co pamiętam ja za namową z forum zamawiałem zestaw ruville i wszystko pasowało w środku rolki japońskie a pasek conti
Przy sprzęgle to podjedź faktycznie do zakładu który się specjalizuje w subaru lub możesz tak jak ja zamówić w USA zestaw gdzieś pisałem na tym lub na drugim forum co potrzebne.
Przy sprzęgle to podjedź faktycznie do zakładu który się specjalizuje w subaru lub możesz tak jak ja zamówić w USA zestaw gdzieś pisałem na tym lub na drugim forum co potrzebne.
Pozdrawiam. Bzikus7.