odczytywanie kodów nie działa

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
komin
4 gwiazdki
Auto: Legacy 2.5 A/T
Polubił: 0
Polubione posty: 0

odczytywanie kodów nie działa

Post 15 lut 2014, o 23:04

odczytywanie kodów błęu nie działa :? . legacy 2.5 A/T rok 2000, zaczne od początku: samochod nabyłem miesiąc temu przy pierwszym "przegladzie" zauwazylem ze kostki czarne od odzcztywania kodów błedu sa złeczone ale zaden CE sie nie swieci wiec stwierdzilem ze to musza byc inne kostki i olałem sprawe. dzis postaanowiłem przyjec sie lepiej tematowi i ZONK okazało sie ze innych kostek nie ma. i tu pytanie co jest nie tak ?? brak jakich kolwiek róznic czy kostki złączone czy rozpięte, innych kostek sie nie dopatrzyłem. sprawa pilna nie jest ale mnie ciekawi. Czekam na sugestie mądrych i obeznanych w temacie, Pozdrawiam :-)

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269

bzikus7
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legacy MY06 2.0 165KM kombi

Re: odczytywanie kodów nie działa

Post 15 lut 2014, o 23:32

Q jak przekrecasz kluczyk na zapłon to CE się zaswieca? Może spalona lub wyjęta zaroweczka.

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam. Bzikus7.

siewcu
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 15 lut 2014, o 23:56

A tam nie powinno być już normalne OBD2?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl

komin
4 gwiazdki
Auto: Legacy 2.5 A/T

Re: odczytywanie kodów nie działa

Post 16 lut 2014, o 01:10

Zarówka jest i świeci :-) OBD2 tez jest i działa :-) czyli jesli jest OBD2 to odczytywanie przez złączki jest niemożliwe ?? z tego co widze jest 2x czarna złączka (niby do odczytania kodów) jest pojedyncza czarna, 2x zielona (bodaj) niepołączona i jedna złóta albo biała.
wnioskowałem ze jesli jest to to i te złaczki beda działac
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269

ODPOWIEDZ