stab i łączniki
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
stab i łączniki
czy do przedniego grubszego staba warto zakładać grubsze łączniki np whiteline havy duty czy wystarczą seryjne ?
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Re: stab i łączniki
Kup zamienniki Alu(chyba febest robi, pytaj firmę space car), dokup tuleje strong flex i po temacie.
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
wicher pisze:czy do przedniego grubszego staba warto zakładać grubsze łączniki np whiteline havy duty czy wystarczą seryjne ?
Jest duza roznica po zalozeniu grubych lacznikow alu z poliuretanami zamiast gum. Niedawno zmienialem.
Pzw,
MCC
same łaczniki raczej nic nie zmienią, wiekszą role odegra poliuretan. Gruby łacznik bedzie o tyle lepszy ze wytrzyma dłuzej.
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
W GD sedanach z przodu w seryjnie są metalowe łączniki.Plastikowe na przodzie w były w kombi (GD)
http://allegro.pl/subaru-impreza-00-07- ... 42467.html
http://allegro.pl/subaru-impreza-00-07- ... 42467.html
Masz racje - ja wlasnie takie wywalilem i zastapilem zlotym alu z zoltm poliuretanem + do tego gumy staba twarde poli. W koncu przestal sie bujac... Zobaczymy jeszcze jak wymiana amorkow na nowe wplynie na zachowanie samochodu (moje maja juz 90k km za soba).
Z tylu twardy stab od Ciebie + aluminiowe laczniki tez duzo daly - w polaczeniu z przodem zmienily zachowanie samochodu bardzo pozytywnie.
Pzw,
MCC
Z tylu twardy stab od Ciebie + aluminiowe laczniki tez duzo daly - w polaczeniu z przodem zmienily zachowanie samochodu bardzo pozytywnie.
Pzw,
MCC
Witam nie będę zakładań nowego tematu :P a ten jest chyba idealny mam Panowie i Panie pytanie szukam śrub łącznika stabilizatora i nigdzie nie mogę ich znaleść pacjent to legaś II 94r. awd sedan 2.0. śruby na przód i tył . Ma może ktoś namiary na owe śruby??