Dziwne guziki ukryte w kabinie
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Dziwne guziki ukryte w kabinie
Witam czy ktoś wie do czego mogą służyć wid. na foto guziki w sumie mam ich dwa jeden pod mieszkiem a drugi pod recznym. Można je wciskać przez skóre/skaj/etc . Do czego mogą służyć ?????
Re: Dziwne guziki ukryte w kabinie
Chyba tylko po nitce do kłębka.
Jakaś samoróbka, ukryty wyłącznik uniemożliwiający rozruch silnika, może sygnały wielotonowe były lub koguty...
Jakaś samoróbka, ukryty wyłącznik uniemożliwiający rozruch silnika, może sygnały wielotonowe były lub koguty...

tak myślałem że trzeba szukać będzie po wciśnieciu coś zapiszczy ale forek pali i jechać chce więc rozruch chyba odpada;
Może być np blokada złącza diagnostycznego albo milion różnych innych funkcji. Trzeba poszukać do czego podłączony.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
czyli raczej jest to np. od systemu alarmowego jakieś ustrojstwo ???
...będę szukał
...będę szukał
Na 99% przycisk do wprowadzania kodu awaryjnego wyłączania alarmu/ trybu serwisowego
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Może do resetowania kompa, który działa jak odłączenie zasilania od akumulatora, może nitro a możne tysiąc innych rzeczy, trzeba po nitce do kłębka jak mówią inni 

"OLD SUBARU NEVER DIE"
Kiedyś w Preludzie znalazłem taki guzik. Po nitce do kłębka był podłączony do niczego. Po prostu coś ktoś kiedyś zamontował, ktoś inny wyciął a przycisk pozostał.
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
Bardzo często tak jest, że pozostają tzw. przyciski zagadki od niczego, bo jak by było od czegoś to z reguły poprzedni właściciel by poinformował 

"OLD SUBARU NEVER DIE"
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
A ja mysle ze to jakies zabezpieczenie moze tarcza antyrakietowa? :)
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
zmieniacz faz rozrządu, dotrysk paliwa w fazie wydechu i sygnał wiejskiego głupka :P jeśli pali i jeździ nie ruszaj:D diabli
wiedza co i gdzie siedzi. 

Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
tak też zrobiłem idąc po "nitce" natchnąłem kilka dziwnych urządzeń schowanych za licznikiem....jeździ -jeździ więc zostawiam!
Pstrykacz Taxi ;)radeek21 pisze:Witam czy ktoś wie do czego mogą służyć wid. na foto guziki w sumie mam ich dwa jeden pod mieszkiem a drugi pod recznym. Można je wciskać przez skóre/skaj/etc . Do czego mogą służyć ?????
http://m.onet.pl/biznes/prasa,d6gxe
A info w linku powyżej.